Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Εσω έτοιμος!

koutsianikoulis.jpgΤο όνομα του ακούστηκε έντονα χθες Δευτέρα... Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία, ενώ το βράβυ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν στα βραβεία το ΠΣΑΠ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την Εθνική, μίλησε για το βραβείο που πήρε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή του στον Δικέφαλο, Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Το βραβείο αφορά την περσινή σεζόν και με χαροποίησε ιδιαίτερα που το πήρα. Είχα πάρει ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό που ψηφίζουν τους νέους ποδοσφαιριστές και αισθάνομαι πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο Κουτσιανικούλης και πρόσθεσε: «Η σημαντικότερη στιγμή την περσινή σεζόν ήταν η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα το καλοκαίρι που πέρασε».

Στη συνέχεια, ο 21 ετών μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας με την Ουκρανία: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα ματς, επειδή η Ουκρανία είναι καλή ομάδα. Δεν πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί κάπου συγκεκριμένα. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Θα ήταν καλύτερα το πρώτο παιχνίδι να γίνει εκτός και μετά εντός για να διαπιστώσουμε τι έχουμε κάνει στον πρώτο αγώνα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς. Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική. Στον ΠΑΟΚ έχουν ανεβεί πολύ απαιτήσεις και αυτό με έχει βοηθήσει να είμαι πιο έτοιμος».

Ερωτηθείς αν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο τμήμα της εθνικής Ανδρών και το αντίστοιχο της Ελπίδων, προκειμένου να προωθηθούν οι νεαροί διεθνείς στην πρώτη ομάδα της «γαλανόλευκης», απάντησε: «Αν δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στην Ανδρών και την Ελπίδων, τότε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Εθνική Ανδρών. Με τα παιδιά είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ο προπονητής (σ.σ.: Νίκος Νιόπλιας) μάς ήξερε από την Εθνική Νέων. Λογικό είναι αν οι νεαροί παίκτες αγωνίζονται στην Ελπίδων και στους συλλόγους τους, να τους δοκιμάσει ο κ. Ρεχάγκελ».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Και τα δύο παιχνίδια (της Ανδρών με της Ουκρανία και της Ελπίδων στην Πορτογαλία) είναι κρίσιμα. Για να έχω κληθεί από τον κ. Ρεχάγκελ, σημαίνει ότι με χρειάζονται εδώ».

Καταλήγοντας, ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατά τη χθεσινή του βράβευση ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν, μίλησε στα ελληνικά: «Πρώτη φορά άκουσα τον κ. Σάντος να μιλάει ελληνικά. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στα ελληνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: