Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε χθες τους καλύτερους.

Τα βραβεία του ΠΣΑΠ έχουν ιδιαίτερη σημασία μιας και η αναγνώριση ενός ποδοσφαιριστή καθώς και της προσφοράς του προέρχεται από τους συναδέλφους του.

Το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή πήρε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αισθάνομαι, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Θα πω ό,τι λέω πάντα. Τίποτα δεν θα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Και να κλείσω με μια ευχή. Εύχομαι σε δέκα μέρες να πανηγυρίσουμε όλοι την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ», τόνισε ο φορ του Παναθηναϊκού.

Για μία ακόμη σεζόν, τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα πήρε ο Αντώνης Νικοπολίδης. «Ευχαριστώ τους συναδέλφους. Είναι επιστέγασμα της προσπάθειας μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα ήθελα να χαρίσω το βραβείο στους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, το σταφ της ομάδας, που με βοήθησαν να κάνω ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου», είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή.

Ως καλύτερος προπονητής βραβεύτηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μίλησε στα ελληνικά! «Είναι μεγάλη τιμή να δέχομαι για τρίτη φορά αυτό το βραβείο, που ανήκει σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου στον ΠΑΟΚ την περασμένη περίοδο.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι βραβεύτηκαν. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην εθνική Ελλάδος για τους αγώνες μπαράζ. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ», είπε ο Πορτογάλος προπονητής που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Κορυφαίος διαιτητής ψηφίστηκε ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας.

Το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μοιράστηκε σε δύο Αργεντινούς, τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Ισμαέλ Μπλάνκο.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Γιώργος Ανατολάκης τιμήθηκαν από τους συναδέλφους τους για την παρουσία τους στα γήπεδα.

Για την προσφορά τους βραβεύτηκαν επίσης οι παλαίμαχοι (πλέον) αμυντικοί Γιάννης Γκούμας και Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Μιχάλης Σηφάκης τιμήθηκε για την ψύχραιμη αντίδρασή του στην επίθεση που δέχτηκε από οπαδό του Ηρακλή σε αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο μέσος του Ηρακλή, Σερζ Ντιέ, βραβεύτηκε για την φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει στη χώρα του.

Ο Νίκος Σουλτανίδης ψηφίστηκε ως καλύτερος παίκτης της Β' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: