Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής Προς την έξοδο ο Ντάλα Μπόνα


Η αδικαιολόγητη απουσία του Σάμουελ Ντάλα Μπόνα στην χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα φαίνεται πως οδηγήσει την λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που παραμένει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και για τον λόγο αυτό έχει αγωνιστεί σε μετρημένα από τα φετινά επίσημα παιχνίδια των «κυανόλευκων» είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντάλα Μπόνα που ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Νάπολι σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί του ντόρου που προκλήθηκε και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται παρουσία του εκπροσώπου του να κληθεί σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Από την στιγμή λοιπόν που λυθεί η συνεργασία του Ιταλού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τότε θα επιστρέψει πολύ νωρίτερα και πάλι στην Νάπολι.

Κονέ: "Όχι μεγάλα λόγια"

Ο Παναγιώτης Κονέ σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis για τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον βαθμό, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στην έδρα μας με Ατρόμητο και Εργοτέλη και να πάρουμε τους έξι βαθμούς".

Κι όσο περί στόχων; "Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Ούτε για πεντάδα αλλά ούτε για τίποτε άλλο. Και οι δυο ομάδες είναι επικίνδυνες και δεν θα έρθουν στο Καυταντζόγλειο για να παίξουνε άμυνα".

Αναφερόμενος στην συνέχεια είπε: "Θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, καθώς θα δουλέψουμε τις επόμενες 10 ημέρες", ενώ για την αλλαγή της εικόνας τόνισε: "Ήταν θέμα ψυχολογίας πιστεύω. Ο Ηρακλής μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να πάρει βαθμούς.

Θα δουλέψουμε για αυτό το διάστημα που ακολουθεί
", για να επισημάνει ότι: "Πιστεύω εξάλλου ότι όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οπότε, όλα μπορεί να αλλάξουν για εμάς, με δυο συνεχόμενες νίκες", και κατέληξε: "Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και γι΄ αυτό δουλεύω σκληρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: