Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Πόποβιτς: "Δε ζήτησα να φύγω"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ο Ζντράφκο Πόποβιτς, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ζήτησα να φύγω από τον Ατρόμητο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, με ικανοποιεί πλήρως και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Αν ήθελα κάτι το διαφορετικό θα το μάθαιναν πρώτα, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κύριος Αγγελόπουλος και ο προπονητής μου. Μου αρέσει που είμαι στην ομάδα και όποτε κληθώ να αγωνίζομαι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Είναι άδικο λοιπόν να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να βάζουν λόγια που ποτέ δεν είπα. Η μοναδική μου τοποθέτηση έγινε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη όταν δήλωσα ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν κι εγώ δουλεύω σκληρά και περιμένω τις ευκαιρίες για να καθιερωθώ".

Στα αγωνιστικά, πρωινή προπόνηση έκαναν οι παίκτες της ομάδας στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

*Με την Εθνική Ελπίδων ενσωματώθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Βασίλης Αποστολόπουλος και Γιάννης Σκόνδρας.

*Ο Θανάσης Καραγκούνης λόγω προσωπικού προβλήματος δεν ακολούθησε σήμερα την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που ταξίδεψε στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: