Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Φογκτς: "Άγαλμα στον Ρεχάγκελ"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μπέρτι Φογκτς υποκλίνεται στο μεγαλείο του Ότο Ρεχάγκελ. Ο νυν προπονητής του Αζερμπαϊτζάν αποθέωσε το συμπατριώτη του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "στο τέλος κερδίζει πάντα ο Ρεχάγκελ".

"Η παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ συνιστά μία ακόμα επιτυχία του Ρεχάγκελ. Ξέρω ότι δεχόταν κριτική, γνωρίζω ότι γράφτηκαν πολλά για αυτόν τόσο στην χώρα σας όσο και στην Γερμανία για το μέλλον του στην Ελλάδα, αλλά η ομάδα του είναι στο Μουντιάλ και αυτό είναι που μετράει.

Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να αμφισβητούν και κριτικάρουν με τόσο καυστικό τρόπο τον Ρεχάγκελ, αλλά να τον ευγνωμονούν. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τι έκανε το 2004, τι έπραξε το 2008 και τώρα το 2010, ποιος κατάφερε κάτι ανάλογο στην χώρα σας; Κανείς. Επομένως πρέπει άπαντες να είναι προσεχτικοί στα σχόλια τους διότι όσοι βιάζονται στο τέλος βλέπουν τον Ρεχάγκελ να τους νικά και υποχρεώνονται να αλλάξουν στάση", κατέληξε ο έμπειρος προπονητής.

Οι παραδοσιακές μεγάλες ομάδες του Μουντιάλ δεν θα πρέπει να τρομάζουν την Εθνική, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Φόγκτς, αλλά ακόμα και από τους εκπροσώπους της Ευρώπης όπως την Ισπανία.

"Σίγουρα η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι ομάδες που στην καλή τους μέρα δεν παίζονται, όμως οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάνω κάτω τα ίδια. Η Ισπανία ως πρωταθλήτρια δεν τρομάζει και αυτό φάνηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μην ξεχνάμε πως οι βασικοί της παίκτες θα έχουν πάνω από 55 με 60 παιχνίδια στα πόδια τους, πράγμα που θα τους διαλύσει επομένως μπορώ να πω ότι η Ελλάδα έχει όλα τα φόντα να διακριθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: