Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με Ατρόμητο


Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το αυριανό παιχνίδι (22/11, 14:30) με τον Ατρόμητο χωρίς κάτι απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον Σάββα Κωφίδη.
Ο Ιωαννίδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν του έφτασαν τα χρονικά περιθώρια για να επανέλθει πλήρως και έμεινε εκτός αποστολής. Αντιθέτως, ο Κονέ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη και προπονήθηκε κανονικά. Κατά τα άλλα Ματίας Λέκι και Ντάλα Μπόνα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα ανεβάσουν ρυθμούς προπόνησης.

Ο Κωφίδης, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει αύριο, πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο η τελική 18άδα. Αυτήν αποτελούν οι:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Περπερίδης, Μάρτος, Ντιέ, Τούμα, Επστάιν, Μιλάνο, Παπαστεριανός, Κονέ, Ηλιάδης, Γιάντσης, Βέλλιος, Ντίκα, Μπόσνιακ και Γιάκομπ.

Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Κωφίδης θέλοντας να δει το σύνολό του να παραμένει αήττητο επί της παρουσίας του και συνάμα να προσθέτει την δεύτερη εντός έδρας νίκη μετά από εκείνη επί του Αστέρα Τρίπολης; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις 4-2-3-1 με τον Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας τους Κατσιαμπή και Παπαζαχαρία έχοντας στα δεξιά τους τον Μάρτος και στα αριστερά τους τον Γιαννούλη. Στα χαφ θα είναι οι Ντιέ και Παπαστεργιαννός και λίγο πιο μπροστά τους στα αριστερά τους ο Επστάιν και στα δεξιά τους ο Μιλάνο με τον Ντίκα στον άξονα και τον Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: