Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Κύπρος-Αντιδράσεις για τη Βομβιστική επίθεση


Μαζική αντίδραση διάφορων φορέων του ποδοσφαίρου μας, έφερε η βομβιστική επίθεση στα γραφεία εταιρίας που πρόσκειται στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις και δηλώσεις:

Δηλώσεις Κουτσοκούμνη

«Το κυπριακό ποδόσφαιρο μπορεί να αντέξει πολλά κτυπήματα, γιατί γύρω του υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπούν».

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Πρόεδρου της ΚΟΠ μιλώντας στην LTV, λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού ντέρμπι στο Στάδιο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης.

Συνεχίζοντας ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, που βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει από κοντά τα μέτρα που αποφασίστηκαν για είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο με επιδείξη πολιτικής ταυτότητας, ανέφερε ακόμη:

«Η ζωή συνεχίζεται και η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ διαφόρων φορέων, άρχισε να αποδίδει κάποιους καρπούς.

Αν πάρουμε τα μέτρα που πρέπει θα διώξουμε τη βία και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Η βία που εμφανίζεται στην ίδια την κοινωνία μας, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει άλλους».

Ανακοίνωση μελών Δ.Σ. ΚΟΠ

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ενημερώθηκαν σήμερα (21/11) για την βομβιστική επίθεση σε γραφεία της εταιρείας του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας και επιθυμούν να καταδικάσουν την ενέργεια και να εκφράσουν δημόσια τη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Τέτοιες ενέργειες, αποτελούν πλήγμα για το ίδιο το ποδόσφαιρο μας και όχι σε άτομα.

Συμπαράσταση από το προσωπικό ΚΟΠ

Τα μέλη προσωπικού της ΚΟΠ με σημερινή ανακοίνωση τους, εκφράζουν επίσης τη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκη Κουτσουκούμνη».

Ανακοίνωση Ερμή Αραδίπου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ αφού έλαβαν γνώση σχετικά με τα τεκταινόμενα νιώθουν την ανάγκη να εφράσεουν δημόσια τον αποτροποιασμό τους για την άνανδρη βομβιστική επίθεση κατά (Εταιρίας του Προέδρου) του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Νιώθουν επίσης την ανάγκη να επιστήσουν την προσοχή σε όλους τους αρμόδιους φορείς για τα συχνά κρούσματα βίας που κάνουν την εμφάνισή τους τελευταία, ιδιαίτερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το ΔΣ του ΕΡΜΗ Αραδίππου είναι σίγουρο ότι το θέμα δεν πρέπει να εξεταστεί για μία ακόμα φορά επιδερμικά αλλά αντίθετα πρέπει να γίνει εμπεριστατωμένη ανάλυση του φαινομένου της βίας στα Κυπριακά γήπεδα.

Για τον λόγο αυτό εισηγείται σαν πρώτο μέτρο την Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ στην οποία πρέπει να αναλυθούν τα γεγονότα και οι αιτίες του φαινομένου της βίας και να ληφθούν μέτρα.

Τέλος σύσσωμο το ΔΣ του ΕΡΜΗ Αραδίππου έκφράζει την συμπαράστασή του στον Πρόεδρο της ΚΟΠ και εύχεται το συγκεκριμένο επεισόδιο βίας να είναι το τελευταίο στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ του Ερμή Αραδίππου

Ανακοίνωση ΑΠΟΠ/ Κινύρα Πέγειας

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑ καταδικάζει την σημερινή βομβιστική επίθεση εναντίων των γραφείων που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο προέδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το σωματείο μας εκφράζει την συμπαράσταση του προς τον κ. Κουτσοκούμνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: