Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Premier League: Τα φώτα στο «Άνφιλντ»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το ματς Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Η Άρσεναλ, που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, φιλοξενείται από τη Σάντερλαντ. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουλβς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Έβερτον (που είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League).

Όποιος χάσει… χάνεται στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν σταθερή απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα. Το «παρών» στον κρίσιμο αγώνα αναμένεται να δώσει ο Στίβεν Τζέραρντ, όμως ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φερνάντο Τόρες. Ο Μαρκ Χιουζ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα ρίξει στη «μάχη» τον Ρομπίνιο και τον Μπέλαμι. Εκτός είναι ο Πετρόφ.

Στην έδρα της Σάντερλαντ δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα η Άρσεναλ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League προέρχεται από το 4-1 επί της Γουλβς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί με 2-0 στην έδρα της Τότεναμ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα αγωνιστεί χωρίς τους Φαν Πέρσι, Γκιμπς, Τραορέ, Ντενίλσον, Κλισί και Μπέντνερ, ενώ αμφίβολοι είναι ο Γουόλκοτ, ο Ντζουρού και ο Φαμπιάνσκι. Οι «μαυρόγατες» θα παραταχθούν χωρίς τους Τζόουνς, Γκόρντον και Κάτερμολ.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Τσέλσι υποδέχεται την προτελευταία Γουλβς. Οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα απέχουν πέντε βαθμούς από τους «κόκκινους διάβολους» και την Άρσεναλ. Ο Κάρλος Αντσελότι θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Μποσίνγκουα και Λάμπαρντ, ενώ αμφίβολοι είναι ο Μπάλακ και ο Τέρι.

Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Έβερτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απομακρύνθηκαν από την κορυφή και τώρα βρίσκονται μαζί με την Άρσεναλ στο «κυνήγι» της Τσέλσι. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει τους Παρκ, Φέρντιναντ και Χάργκριβς, ενώ Βίντιτς, Γκιγκς και Μπερμπάτοφ είναι αμφίβολοι. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League θα αγωνιστεί χωρίς τους Μπιλιαλεντίνοφ, Γιαγκιέλκα, Αρτέτα, Βόγκαν και Ανιτσέμπε (ενώ αμφίβολοι είναι οι Νέβιλ, Όσμαν και Πίενααρ).

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/11/09 (17:00)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (14:45, Novasports 1)
Μπέρμιγχαμ-Φούλαμ
Μπέρνλι-Άστον Βίλα
Τσέλσι-Γουλβς
Χαλ Σίτι-Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (19:15, Novasports 2)

Κυριακή 22/11/09

Μπόλτον-Μπλάκμπερν (15:30, Novasports 7)
Τότεναμ-Γουίγκαν (17:00)
Στόουκ Σίτι-Πόρτσμουθ (18:00, Novasports 7)

Δείτε τη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 28/11/09 (17:00)

Μπλάκμπερν-Στόουκ Σίτι
Φούλαμ-Μπόλτον
Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ Σίτι
Πόρτσμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι
Γουίγκαν-Σάντερλαντ
Άστον Βίλα-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 29/11/09

Γουλβς-Μπέρμιγχαμ (14:00)
Έβερτον-Λίβερπουλ (15:30)
Άρσεναλ-Τσέλσι (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: