Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ Με Μουσλίμοβιτς για τη νίκη στο ντέρμπι


Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (22/11, 19:00) της Super League στο γήπεδο της Τούμπας στις κερκίδες του οποίου αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του με αυτούς να είναι οι:

Κρέσιτς, Κουτζαβασίλη, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου και Φωτάκη.

Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Super League θα είναι αυτό που έδειξε από χθες Παρασκευή στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής παρουσία και φιλάθλων της ομάδας.

Η διάταξη θα είναι αυτή του 4-4-2 με τον Κρέσιτς αντί του Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Αραμπατζή και Λίνο στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο έχοντας αριστερά τους τον Σορλέν και δεξιά τον Φωτάκη με λίγο πιο μπροστά τους τον Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μουσλίμοβιτς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σάντος το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή αναμένεται να έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: