Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Παίξαμε καλά, ήμασταν άτυχοι»


Η ομάδα του μπορεί να δέχεται το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο, όμως ο Μπάγεβιτς συνεχίζει να πιστεύει πως παίζει καλά. Μετά την ήττα από την Καβάλα, ο Ντούσκο υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν άτυχη. Αναλυτικά:

«Και εμείς και η Καβάλα παίξαμε καλά. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα που δεν μπήκαμε δυνατά, είχαμε θέληση, πάθος και φυσικά ευκαιρίες. Μάλιστα, δύο ήταν πολύ σημαντικές με τον Μαϊστόροβιτς και τον Γιάχιτς. Μετά το 1-1 κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε γκολ αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήμασταν και άτυχοι, αφού και οι τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» υποστήριξε ότι η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από τα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό στα διοικητικά, ενώ «έπλεξε» και το εγκώμιο των «Αργοναυτών».

«Εμείς έχουμε να κάνουμε την δική μας δουλειά δεν έχουμε καμία σχέση με τα διοικητικά. Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα με πολλά θετικά στοιχεία. Δεν περιμέναμε να τη δούμε σήμερα, την γνωρίζαμε και από πριν και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμη καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: