Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Άρης Χωρίς Αμπρέου στο ντέρμπι της Τούμπας


Χωρίς τον Σεμπαστιάν Αμπρέου θα παραταχθεί ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να ανακοινώνει την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Νασούτι:"Το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη και τις λεπτομέρειες".
Mε μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα στην Τούμπα στις 19:00 κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να μην περιλαμβάνει τελικά στην αποστολή τον Σεμπάστιαν Αμπρέου που αναμένεται το απόγευμα να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές όπως τους επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός για το ντεμπούτο του:

Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Αράνο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Χαβίτο, Νέτο, Πίτου Γκαρσία, Βανγκέλι, Ρομπέρζ, Γκρασιάν, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Φερνάντεζ και Ρόβας.

Εκτός αποστολής εκτός του Αμπρέου έμειναν οι Πρίττας, Φλάβιο, Ντέιλι, Ρονάλντο, Νάτσο Γκαρσία, Αραβίδης, Ρενάτο, Μπουγαίδης, Γραικός και Οικονομόπουλος.

Κι όσο για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει αύριο ο Κούπερ; Θα είναι με σχήμα 4-4-2 σε ευθεία με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Νασούτι και Ρομπέρζ έχοντας στα άκρα τον Νέτο στα δεξιά και τον Αράνο στα αριστερά.

Στα χαφ θα είναι οι Φερνάντεζ και Ναφτί με τον Πίτου Γκαρσία στα αριστερά τους και τον Χαβίτο στα δεξιά τους. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κόκε και Κάμπορα.

Νασούτι:"Το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη και τις λεπτομέρειες"

Για τη σύγκριση με το Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς, στα οποία έχει αγωνιστεί ο Νασούτι δήλωσε στη NOVA:

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τα δύο ματς. Σύγκριση μπορεί να γίνει κυρίως στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος περιμένει το παιχνίδι. Βλέπω ότι όλη την εβδομάδα ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι και το περιμένουν με ανυπομονησία. Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας και πιστεύω ότι έχουμε πολλά να κερδίσουμε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα".

Για την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας σε ντέρμπι για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ:

"Θα έχει την τύχη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό για την ομάδα του Άρη παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας, καθώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος είχαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε μαζί του. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζω ότι το ντεμπούτο του θα συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη του Άρη".

Στα λάθη και τις λεπτομέρειες

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ και τον προκάτοχό του Ιομάρ Μαζίνιο:

"Είναι ένας απλός άνθρωπος, που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στη σκληρή και καλή δουλειά, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Θέλει να δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος δουλειάς θα συνοδευτεί από πολλά θετικά αποτελέσματα. Και με τον Ιομάρ Μαζίνιο δουλεύαμε πολύ, ωστόσο η αλλαγή προπονητή πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Κυρίως, αυτούς, που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούν και αρκετά λεπτά συμμετοχής, να μπουν με μεγαλύτερο πάθος στην προπόνηση και να αποδείξουν στο νέο προπονητή ότι αξίζουν μία ευκαιρία. Είναι ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό, που έχει καθίσει σε πάγκους μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, επομένως πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε προπόνηση για να μάθουμε απ’ αυτόν".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

"Το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη και τις λεπτομέρειες. Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μου να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωσή της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει μέσα στην Τούμπα".

Για το αν υπάρχει κάτι που να τον φοβίζει από τον ΠΑΟΚ:

"Όποιος παίκτης κι αν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και όπως είπα πριν, εμείς έχουμε την ποιότητα να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να κερδίσουμε".

Το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη:

"Θέλω να πω στους φίλους του Άρη ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά και προετοιμαστήκαμε καλά για το ντέρμπι. Αυτό που χρειάζεται να ξέρουν είναι ότι όποιος κι αν αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο, για να φτάσουμε στη νίκη και να τους την αφιερώσουμε, ώστε να έχουμε όλοι ένα ευχάριστο Κυριακάτικο απόγευμα".

Για την παραμονή του στον Άρη και το μέλλον του:

"Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα του Άρη, νοιώθω άνετα τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή, όμως, αυτό που προέχει είναι να συνεχίσω να πείθω με την απόδοσή μου τη διοίκηση του Άρη, ότι αξίζει τον κόπο να με εμπιστευτούν και να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: