Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Αέρας στο «Παγκρήτιο»… 0-2 τον Εργοτέλη

Αέρας στο «Παγκρήτιο»… 0-2 τον Εργοτέλη

Ιδανικά έκλεισε την φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 0-2 στο «Παγκρήτιο» του Εργοτέλη. Ο δικέφαλος ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά πιο ουσιαστικός σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στην Καβάλα. Ο ΠΑΟΚ έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και μολονότι οι καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας) δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές κατάφερε να πάρει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Νίκος Αραμπατζής μετά από ωραία συνολική προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 52΄ με τον Βιεϊρίνια στο 65΄ να κάνει το 0-2. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα χειροκροτήθηκαν έντονα από 500 περίπου φιλάθλους του δικεφάλου που βρέθηκαν στην Κρήτη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

22΄ Σουτ του Ίβιτς λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
35΄ Δυνατό σουτ του Μπούντιμιρ έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Χαλκιάς.
42΄ Σέντρα του Γκαρσία, κεφαλιά του Παπάζογλου πάνω από το δοκάρι.
43΄ Ο Τσεσνάουσκις «έστρωσε» τη μπάλα στο Φραγκουλάκη που σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
52΄ Διαγώνια μπαλιά του Γκαρσία, ο Ίβιτς κατεβάζει και πασάρει στον Αραμπατζή που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει… 0-1.
54΄ Ο Αραμπατζής κάνει την σέντρα, Παπάζογλου και Ρουμπάκης διεκδικούν τη μπάλα με τον αμυντικό του Εργοτέλη να ρίχνει με αγκωνιά τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει όμως πέναλτι.
59΄ Λάθος του Ίβιτς, δίνει τη δυνατότητα στον Τζούνιορ να σουτάρει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
65΄ Ο Ίβιτς «σκάβει» για τον Βιεϊρίνια, που καλύπτεται και βγαίνει απέναντι στον Αθανασίου, τον οποίο κερδίζει για το 0-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός (83΄ Καρέλης), Φραγκουλάκης (68΄ Κορδονούρης), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ, Λεάλ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο (11′ Σαβίνι ) (49΄ Κοντρέρας), Τσιρίλο, Σορλέν, Παπάζογλου, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (86΄ Φωτάκης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ:Μπαλτάς (Αχαΐας)-Νικολακόπουλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ορφανός, Ρουμπάκης, Τσεσνάουσκις, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Λεάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: