Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ταπείνωση για Λίβερπουλ-ManUtd


Η Λίβερπουλ έχασε με 0-2 από την ουραγό της βαθμολογίας, Πόρτσμουθ και δείχνει ανίκανη να διεκδικήσει όχι μόνο τον τίτλο, αλλά και την έξοδό της στο Champions League.

Ο Μπελχατζί άνοιξε το σκορ για τους "πομπέις" στο 33' με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση. Στο 45' έμειναν με δέκα παίκτες οι "κόκκινοι", λόγω αποβολής του Χαβιέρ Μαστσεράνο για σκληρό τάκλιν στον Ταλ Μπεν-Χαΐμ (απευθείας κόκκινη κάρτα). Η ομάδα του Άβραμ Γκαντ διπλασίασε τα τέρματά της στο 82' με τον Πικιόν να σκοράρει επίσης με διαγώνιο σουτ, πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 και πολλαπλασίασε τις ελπίδες της για παραμονή. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Μπέγκοβιτς, Καμπούλ, Χρέινταρσον, Φίναν, Μπεν-Χαΐμ, Μπελχατζί, Ο'Χάρα, Μπράουν, Μπόατενγκ (89' Μάλινς), Γεμπντά, Πικιόν (93' Κανού).ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Άγκερ, Κάραγκερ, Ινσούα (68' Φάμπιο Αουρέλιο), Μαστσεράνο, Λούκας, Ντοσένα (53' Μπεναγιούν), Τζέραρντ, Κάιτ, Τόρες.

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουν. 3-0

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη που ακολούθησε στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς η Φούλαμ κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο με 3-0. Μέρφι, Ζαμόρα και Νταφ πέτυχαν τα γκολ στο "Κράβεν Κότατζ" και έτσι η Τσέλσι έχει την δυνατότητα αν κερδίσει αύριο να ξεφύγει με 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: