Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ηρακλης-Συμφωνία με Ελιάχου


Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου Στα διοικητικά, ο Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, έχει επισυνάψει συμφωνία με τον Ελιάχου, τον Βελγο-Ισραηλινό που εμφανίστηκε στο προσκήνιο προσφάτως. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες όπως επίσης ελέγχεται η πληροφορία περί συμφωνίας ανάμεσα στους «δύο» για τη διαδοχή.

Σημειώνεται ότι ο Ελιάχου θα παραλάβει το 50% των μετοχών και ο Ρέμος θα παραμείνει πρόεδρος.


Μένουν οι Βραζιλιάνοι
Σύντομα αποφασίζει ο Κωφίδης. Τόσο ο Τούτσε Ντάγκλας, όσο και ο Έβερτον έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις. «Θέλω να παίξω στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Μου άρεσε αρκετά η κατάσταση την οποία συνάντησα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά ο βραζιλιάνος Έβερτον. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί άλλες δυο φορές μακριά από την πατρίδα του στην Ιταλία και στο Κατάρ. «Θεωρώ ότι τώρα είμαι περισσότερο έτοιμος για να παίξω ξανά στο εξωτερικό. Διαπίστωσα ότι μου ταιριάζει αυτή η ομάδα και περιμένω την οριστική απόφαση για να γνωρίζω αν θα μείνω στην Ελλάδα».

O 21χρονος Τούτσε Ντάγκλας αγωνίζεται ως δεξί μπακ, είναι αρκετά γρήγορος και έχει πείσει τον Σάββα Κωφίδη.

Γενικότερα, για τα μεταγραφικλα, ο Ηλίας Πουρσανίδης μαζί με τον Σάββα Κωφίδη έχουν κατασταλάξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα παοκτηθούν, λόγω των όσων συμβαίνουν στο ιδιοκτησιακό.

Κατά τα άλλα και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Ξάνθη, ο Σάββας Κωφίδης ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας.

Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε ο Στέλιος Ηλιάδης που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Ο Ντιέ προετοιμάστηκε κανονικά και μοναδικός απών είναι ο Παπαστεριανός που συνέχισε τη θεραπεία του. Τέλος, Λέκι και Πιλότο ακολουθούν το ειδικό πρόγραμμά τους.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ηρακλής και η αντίστοιχη της Ξάνθης συμφώνησαν για την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον άδικο χαμό του Γιόβαν Γκοΐκοβιτς.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα διατίθενται των εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Ηρακλής για τα "Πηγάδια", τα οποία αφορούν τη Θύρα Δ του γηπέδου των Πηγαδίων και τιμώνται προς 25 ευρώ έκαστο. Αύριο, ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει από τις 16.30 ειδικό εκδοτήριο έξω από την κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους "κυανόλευκους" οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: