Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ερωτηματικά για την ενδεκάδα...


Ο Λεάντρο Γκρασιάν... Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία και τιμωρημένο Νταρίο Φερνάντεζ και στον ανέτοιμο Νάτσο Γκαρσία ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο Βολιβιανός εδώ και μέρες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο, θα χρειαστεί ακόμη δύο περίπου βδομάδες για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από εκεί και πέρα τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα έχουν να κάνουν με δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή. Στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Νάφτι στον άξονα και ποιος θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Για την πρώτη θέση ένας εκ των Πρίττα, Ρόβα και Πίτου Γκαρσία θα κερδίσει τη μάχη ενώ για την δεύτερη η θέση παίζεται ανάμεσα σε Γκρασιάν και Χαβίτο. Το πιθανότερο πάντως είναι να κερδίσουν την άτυπη μάχη Πρίττας και Γκρασιάν.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, Κόκε, Κάμπορα θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο, ο Τόνι Κάλβο θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Πιο πίσω, στην άμυνα αριστερά θα επιστρέψει ο Αράνο, δεξιά ο Νέτο και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νασούτι, Γκιάρο.

Κάτω από τα γκολπόστ βεβαίως θα βρίσκεται ο Σηφάκης ο οποίος είναι και ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ρονάλντο, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Αράνο, Ρόβας, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα.

Ένας από αυτούς θα αποκλειστεί πριν από τον αγώνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νάτσο Γκαρσία, Αμπρέου, Πιοβεζάν, Ρομπέρζ, Ντέιλι, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης και ο τιμωρημένος Φερνάντεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: