Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Μπεν Αρφά


Κοντά στον Μπεν Αρφά ο Ολυμπιακός Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μία σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η "Equipe" σε δημοσίευμα της ανέφερε ότι οι "ερυθρόλευκοι" συζητούν με την Μπεν Αρφά, κάτι που επιβεβαιώνει και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος που τα έχει βρει σε όλα με τη Μαρσέιγ. Ο 22χρονος που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όσο ως επιτελικός μέσος λύνοντας έτσι τα χέρια του Ζίκο που είχε εντοπίσει κενά στο ρόστερ και στις δύο αυτές θέσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να αποσπάσουν το "ναι", το οποίο θα ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή τόσο για τους πρωταθλητές, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ για να ντύσει τον Μπεν Αρφά στα "ερυθρόλευκα", καθώς τόσα είναι περίπου τα χρήματα που συμφώνησαν οι "ερυθρόλευκοι'" να καταβάλλουν στη Μαρσέιγ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεν Αρφά έχει περάσει από όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ παρά το μικρό της ηλικίας του, έχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στο Σαμπιονα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 66 παιχνίδια με τη φανέλα της Λιόν (2004-2008) και σε 44 με τη Μαρσέιγ (2008-μέχρι σήμερα). Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής που δεν φημίζεται για τον καλό του χαρακτήρα, είχε έρθει στα χέρια με τον Σισέ στη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα να φύγει από την ομάδα ο νυν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: