Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ισοπαλία στην Καρδίτσα


Ο Διγκόζης χάρισε τη νίκη στην Αναγέννηση Η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο ΟΦΗ αναζήτησαν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα των Θεσσαλών, όμως οι δύο αντίπαλοι... βολεύτηκαν τελικά με την ισοπαλία 1-1 μετά από πολύ καλό ματς στην επανάληψη. Διγκόζης και Κωνσταντινίδης οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ρυθμός δεν ήταν καλός, ενώ οι Κρητικοί διατήρησαν τον έλεγχο του ματς. Ο ΟΦΗ, ωστόσο, κατάφερε να σκοράρει με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47' όταν ο ο Βλόνταρτσικ δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα Κουστόπουλο αλλά ο Κωνσταντινίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε εύκολα στα δίχτυα.

Η αντίδραση των Θεσσαλών, όμως, δεν άργησε να έρθει καθώς στο 62' ο Μελαμπιανάκης επιχείρησε σέντρα, ο Διγκόζης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε και στα δύο δοκάρια του Βεζυρίδη, περνώντας όμως τη γραμμή με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1.

Πάντως, στο 57' είχε προηγηθεί μία αμφισβητούμενη φάση, καθώς ο Νατσούρας έκανε χέρι στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθεί εκείνος και η ομάδα του.

Η Αναγέννηση μετά την ισοφάριση πίεσε για το δεύτερο γκολ, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τον ΟΦΗ που προσπάθησε να σκοράρει στις αντεπιθέσεις δίχως -και αυτός- να τα καταφέρει.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Kουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Φέρστερ, Μάριαν, Κουρτετσιώτης (61' Μελαμπιανάκης), Βούκοβιτς, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης, Χατζηρίζος (61' Τσάγκαρης), Μπουντούρης, Γκόγκας.
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Bεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Μπερτίν, Νατσούρας, Κιάσσος, Ζορμπάς (90' Καρακατσάνης), Κοκκινάκης, Μανούσος (69' Περογαμβράκης), Βλόνταρτσικ (77' Πέσιτς), Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: