Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

"Ο Αντριάνο στη Βραζιλία για άλλους 6 μήνες"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Αντριάνο αποτελεί έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που ο Ζίκο αλλά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ήθελαν σαν... τρελοί να έρθει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως τα μηνύματα που φτάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Brazileirao 2009, του πρώτου πρωταθλήματος της Φλαμένγκο μετά από 17 χρόνια αναμονής, ο δημοφιλής βραζιλιάνικος σύλλογος έγινε δεκτός στο προεδρικό μέγαρο από τον πρώτο πολίτη της χώρας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, για να τους συγχαρεί, με αρκετούς ανθρώπους της να αποκαλύπτουν πως ο "αυτοκράτορας" θα παραμείνει στην ομάδα και το 2010 για να διεκδικήσει και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

"Ο Αντριάνο μου είπε ότι θα παρέμενε στην ομάδα, με ρώτησε αν θα έκανα και εγώ το ίδιο και του απάντησα θετικά", δήλωσε ο συμπαίκτης του στη "Φλα", Ρονάλντο Ανχέλιμ, ενώ ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μπράνκο Μπρας, υποστήριξε ότι "ο Αντριάνο θα παραμείνει στη Βραζιλία για τουλάχιστον άλλους έξι μήνες".

"Η πρόθεσή του είναι να παραμείνει. Έχει εμπειρία όσο λίγοι, έχει αγωνιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει τις κλασικές αρετές ενός μέλους της Εθνικής Βραζιλίας", δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός της Φλαμένγκο, Αντράντε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντριάνο έφτασε στο προεδρικό μέγαρο μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης, καθώς λόγω μποτιλιαρίσματος στο οποίο έπεσε έχασε την πτήση της κοκκινόμαυρης αποστολής για τη Μπραζίλια.

Συνέπεια αυτού ήταν να νοικιάσει ένα ιδιωτικό τζετ επτά επιβατών, το οποίο ναύλωσε ο ίδιος (επιβιβάστηκε σε αυτό μαζί με δύο φίλους του και έναν ξάδελφό του), και έτσι ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στη βραζιλιάνικη πρωτεύουσα, λίγο πριν αυτή συναντηθεί με τον πρόεδρο Λούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: