Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τίτλοι τέλους για Ρεκόμπα!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Θέμα χρόνου θεωρείται το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Όπως φαίνεται, η τελευταία εμφάνιση του «Κινέζου» σε ελληνικό γήπεδο ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου, όταν οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούνταν από τον Ολυμπιακό και είχαν ηττηθεί 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 33χρονος παίκτης προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά υπέστη νέα θλάση και έμεινε στα… πιτς για αρκετές εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Ρεκόμπα είχε τετ-α-τετ με τον Εμίλιο Φερέρα, με τον οποίο δεν είχε τις καλύτερες των σχέσεων. Ο Βέλγος προπονητής δεν ήθελε να χτίσει το σύνολο πάνω σε έναν παίκτη, επειδή γνώριζε ότι ο Ουρουγουανός είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και δεν θα τον χρησιμοποιούσε αν δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, διατηρεί φιλία με τον παίκτη και δεν αναμένεται να στεναχωρήσουν τις καρδιές τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα προταθεί κάποιο πόστο στον Ρεκόμπα, αλλά εκείνος δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Μπάλαμπαν: «Ολα άλλαξαν»

Με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στην Ελλάδα μίλησε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν στην κροατική εφημερίδα «Sportske Novosti». «Αρχίσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, ύστερα όμως από έξι νίκες που έχουμε κάνει όλα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος μας στηρίζει, ενώ ο πρόεδρός μας ο Τσακίρης είναι ένας πολύ ικανός άνθρωπος που λατρεύει την ομάδα. Εχω περάσει από πολλές πόλεις του κόσμου αλλά στην Ελλάδα περνάω καταπληκτικά. Ολα είναι τέλεια. Οι Ελληνες είναι άνθρωποι με φοβερό ταμπεραμέντο», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: