Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αναστασάκος: «Μου λείπει ο ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Ηλίας Αναστασάκος, μίλησε στον sport103 FM, τόσο για την ασίστ του στον Φαβάλι για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και την παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου αλλά και το πέρασμά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την ασίστ στον Φαβάλι στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Skoda Ξάνθη είπε: «Ήταν ένα ωραίο γκολ μετά από μία καλή εμφάνιση που είχαμε στην νίκη μας αν και αγχωτική στο τέλος. Ωστόσο ήρθε σε ένα σημείο που την θέλαμε και στο κατάλληλο σημείο και επιβεβαίωσε ότι δεν είμαστε ομάδα για να παλεύει για την σωτηρία της. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με τον προπονητή μας (σ.σ. Γιώργο Δώνη) να μην επιδιώκει να καταστρέψει το ποδόσφαιρο του αντιπάλου αλλά να επιβληθεί στο παιχνίδι και στα τελευταία παιχνίδια μας βγαίνουν και τα αποτελέσματα».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα του Ατρόμητου τόνισε: «Είμαι καλά. Είμαι σε μια ομάδα με πολύ καλές συνθήκες με θέμα γηπεδικό και εγκαταστάσεις όπως και το κλίμα μεταξύ διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών ενώ βοηθάει και ότι έχουν έρθει τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ είπε: «Μου λείπει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ. Ήταν η καλύτερή μου χρονιά όπου έκανα φίλους και έπαιξα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και είναι αλήθεια ότι μου λείπουν κάποιες στιγμές».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Καβάλα τόνισε: «Πιστεύω ότι την Κυριακή στην Καβάλα αυτό που είδα είχα πολύ καιρό να το δω από ομάδα Super League και ειδικά με αντίπαλο την Καβάλα που παίζει πολύ καλά με τους μεγάλους. Τους κλείνει και κάνει ευκαιρίες. Μου έκανε εντύπωση το παιχνίδι του ΠΑΟΚ αν και δεν κατάφερε να κερδίσει. Τέτοια μπάλα είχα πολύ καιρό να δω από μια ομάδα. Να κάνει ευκαιρίες, να είναι πιεστικός και μου άρεσε πάρα πολύ. Βοήθησε και ο κόσμος του και ήταν λες και έπαιζε στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που ήταν καλό όπου ο ΠΑΟΚ άξιζε να φύγει με ένα 0-3 ή 0-4 και θα ήταν και λίγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: