Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Γκαρσία: «Οι οπαδοί μας είναι μοναδικοί»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον άσο του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα. Από τη μία ο ενθουσιασμός για την καταπληκτική παρουσία του κόσμου της ομάδας και από την άλλη η πικρία για τη μη κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

«Δεν το έχω δει πουθενά. Να παίζουμε εκτός έδρας και χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας μου να κάνουν κατάληψη στο γήπεδο του αντιπάλου. Οι οπαδοί μας είναι μοναδικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός άσος στα «Σπορ του Βορρά».

Και συνέχισε: «Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Τους πικράναμε αλλά θα τους αποζημιώσουμε στο μέλλον με ανάλογες εμφανίσεις, που θα συνοδεύονται και από νίκη».

Υπογράφει ο Κριστιάνο

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα ο Κριστιάνο Μοράες. Ο νεοαποκτηθείς άσος του ΠΑΟΚ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα περάσει από τα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και κατόπιν θα «ξεναγηθεί» τόσο στην Τούμπα, όσο και στο προπονητικό κέντρο του δικεφάλου, όπου και θα γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Η επίσημη παρουσίασή του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να γίνει αύριο και μετά θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: