Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αγώνας δρόμου για Διαμαντίδη

O Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχίζει τη θεραπεία του προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης (17/12) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Παράλληλα, ο άσος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την κλήρωση της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ και έκανε το σχόλιό του στο προσωπικό του blog.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Διαμαντίδης στο blog που διατηρεί στο site της Wind μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά:

"Συνεχίζω να κάνω θεραπείες, σήμερα έτρεξα λίγο και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίξω την Πέμπτη εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το παλεύω όσο μπορώ και ελπίζω ότι κάθε μέρα που θα περνάει θα είμαι και πιο καλά. Βεβαια με τις θλάσεις δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, αλλά όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας κάνει ό, τι περνά από τα χέρια του έτσι ώστε να επανέλθω το συντομότερο δυνατόν. Ευχής έργον θα ήταν να γίνει κάτι τέτοιο την Πέμπτη απέναντι στους Ισπανούς.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας με τη Ρεάλ θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Πρόκειται για μία εξαιρετική αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Θέλουμε τη νίκη για να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο για την πρωτιά του ομίλου μας. Θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα η συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι για άλλη μία βραδιά στο πλευρό μας.

Βεβαίως σήμερα το πρωί έγινε και η κλήρωση του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, για την οποία είναι νομίζω πολύ νωρίς για να την εκτιμήσουμε. Κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πως θα παραταχθούν οι ομάδες. Η Τουρκία έχει το πλέονέκτημα να είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης και απο εκεί και πέρα το Πουέρτο Ρίκο και η Ρωσία είναι παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ, ενώ η Κίνα έχει κάνει πολλά άλματα προόδου. Οπως σε όλες τις διοργανώσεις, έτσι και στο Μουντομπάσκετ θέλουμε τη διάκριση, αλλά το προσεγγίζουμε ανά βήμα. πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους “16” και μετά ελπίζουμε για το καλύτερο στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Πιστεύω ότι προς το καλοκαίρι θα έχουμε καλύτερη εικόνα των αντιπάλων, αλλά το βέβαιο είναι πως αν είμαστε πλήρεις τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: