Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Κριστιάνο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα, ο οποίος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ την περίοδο του Ιανουαρίου. Τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ασχολήθηκε με τη λύση του συμβολαίου από την Πάκος Φερέιρα και το πιθανότερο είναι απόψε να βρίσκεται στην Ελλάδα. Η επίσημη παρουσίασή του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να γίνει αύριο και μετά θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες ο Ζήσης Βρύζας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παικτών, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν, ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιηθεί τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός μέσος έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι (κόντρα στον Λεβαδειακό) και αυτό ως αλλαγή. Εκτός του 28χρονου παίκτη, θα αποχωρήσουν άλλοι δύο παίκτες, είτε σε μία προσπάθεια λύσης των συμβολαίων είτε στη συμφωνία παραχώρησης σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Τίποτα σοβαρό ο Βιεϊρίνια

Κοντά στο τέλος του αγώνα με την Καβάλα ο Βιεϊρίνια είχε παραπονεθεί ότι πονούσε στο πόδι, αλλά δεν φαινόταν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Στη σημερινή προπόνηση θα διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, αν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Όσον αφορά τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής στο τελευταίο ματς και φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο που τον κράτησε για λίγες μέρες εκτός προπονήσεων. Λογικά ο Βόσνιος φορ θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Κρητικούς. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος έχασε όλες τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

* Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο φάκελος ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: