Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αφιέρωμα : Όταν ο αθλητισμός συναντά τη showbiz !

Μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί και γενικά, γυναίκες της showbiz, προτιμούν να έχουν στο πλευρό τους, διάσημους αθλητές. Και αυτό, δεν είναι σημερινό φαινόμενο... Τα παραδείγματα άλλωστε, δεν είναι και λίγα! Ίσως τα κορίτσια, να συναρπάζονται από τα γυμνασμένα αγόρια, ίσως πάλι, άνθρωποι που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, να μην μπορούν να σχετιστούν με «κοινούς θνητούς». Όπως και να έχει, εμάς μας αρέσει!

Ντέμης Νικολαϊδης – Δέσποινα Βανδή



Η πιο glamorous σύζευξη ποδοσφαίρου και showbiz, έγινε το 2003, στο κτήμα Νάσιουτζικ. Ο ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαϊδης, παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, σε έναν γάμο «υψίστης ασφαλείας. Οι δυο τους ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης, είχε τις αντιρρήσεις του, κατηγόρησε τον Ντέμη για άστατη ζωή και εκείνος αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στην Ισπανία και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όταν ο Ντέμης επέστρεψε στην Ελλάδα, ως πρόεδρος της ΑΕΚ, η Δέσποινα ήταν πάντα εκεί, δίπλα του στα καλά και στα άσχημα. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε την φήμη του άστατου, του γυναικοκατακτητή... Πολλές επώνυμες γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά μια κατάφερε να κλέψει την καρδιά του. Η Ιωάννα Λίλη. Όταν έγινε γνωστή αυτή η σχέση, κανείς δεν περίμενε πως θα κρατήσει. Η Ιωάννα, είχε μια καριέρα στην τηλεόραση και είχε κάνει πολλές αισθησιακές φωτογραφίες, κάτι με τι οποίο ο Πρωταθλητής Ευρώπης, δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί. Και όμως, η Ιωάννα, τα παράτησε όλα για χάρη του και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας! Η ολοκλήρωση της ευτυχίας τους ήρθε λίγο αργότερα, με την γέννηση της κορούλας τους.

Τραϊανός Δέλλας – Γωγώ Μαστροκώστα




Οι δυο τους, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Πολύ πάθος σε αυτήν τη σχέση! Η Γωγώ μάλιστα, περίμενε το πρώτο τους παιδί την περίοδο που η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόταν στο Euro 2008 και φόρεσε την φανέλα του αγαπημένου της αποκαλύπτοντας στους δημοσιογράφους τα χαρμόσυνα νέα. Λίγο αργότερα ο Τραϊανός, αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ανόρθωση και εκείνη τον ακολούθησε στην Κύπρο. Λίγο πριν την γέννηση της κόρης τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ενώ την ερχόμενη άνοιξη αναμένεται βάφτιση και θρησκευτικός γάμος μαζί!

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου




Το καλοκαίρι του 2008, φωτογραφίες του ζευγαριού, στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου να κάνουν... ζουζουνιές, διέρρευσαν στον Τύπο, προκαλώντας σκάνδαλο! Και αυτό γιατί ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, ήταν αρραβωνιασμένος με μια αθλήτρια από την Λάρισα, η οποία είδε τις φωτογραφίες και έπαθε σοκ. Αν και οι κακές γλώσσες έλεγαν πως η σχέση αυτή θα είναι εφήμερη, τα παιδιά τους διέψευσαν! Πριν λίγο καιρό, ο Σπανούλης και η Σταρ Ελλάς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και περιμένουν με μεγάλη αγωνία την γέννηση του γιου τους!

Θοδωρής Παπαλουκάς – Βασιλική Τσεκούρα




Νέος έρωτας για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ή όχι και τόσο. Για να ακριβολογούμε, ο Παπαλουκάς και η Τσεκούρα, ήταν μαζί και παλαιότερα, αλλά ο Θοδωρής, είναι σεμνός και δεν ήθελε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την καλή του. Αυτό έφερε το προσωρινό τέλος στην σχέση τους, αφού αυτό δεν άρεσε στο μοντέλο. Όμως τώρα είναι ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ και ευτυχισμένοι. Ζουν τον έρωτα τους και κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Μπρούνο Τσιρίλο – Έλενα Ασημακοπούλου



Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η όμορφη ηθοποιός, είναι αρραβωνιασμένοι και σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν! Είναι πολύ καιρό μαζί, από την εποχή που ο Μπρούνο, ήταν παίκτης της ΑΕΚ. Όταν ο Τσιρίλο, έφυγε για Ιταλία, τα δημοσιεύματα ήθελαν την σχέση τους να περνάει κρίση. Όμως δεν υπήρχε ίχνος αλήθειας σε αυτά. Τα παιδιά ξεπέρασαν την απόσταση, ο Μπρούνο επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι αχώριστοι!

Παναγιώτης Ταχτσίδης – Σάσα Μπάστα



Ο Ταχτσίδης, μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, έχει καταφέρει όμως να έχει στο πλάι του πάντα ωραίες και σέξι γυναίκες! Μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο, Έλενα Φάκου, ήρθε η Σάσα Μπάστα! Η νεαρή τραγουδίστρια, δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Παναγιώτη και για χάρη του, είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο!

Γιώργος Πρίντεζης – Βιβή Τσιάμη




Ο Γιώργος και η Βιβή, είναι από τα πλέον ταιριαστά ζευγάρια. Ωραία παιδιά και η δυο και πολύ ερωτευμένοι. Όταν ο Πρίντεζης αποφάσισε να ξενιτευτεί και να πάει στην Ισπανία, η Βιβή, δεν δίστασε να τον ακολουθήσει. Άφησε λοιπόν την καριέρα της στάσιμη για λίγο, για χάρη του αγαπημένου της. Λίγο είναι αυτό;

Νίκος Χατζής – Νίκη Κάρτσωνα



Η Νίκη Κάρτσωνα είναι άλλο ένα μοντέλο που παντρεύτηκε αθλητή και δη καλαθοσφαιριστή, τον Νίκο Χατζή. Τα παιδιά γνωρίστηκαν στην Καλαμάτα, από όπου κατάγονται και οι δύο. Για ένα μικρό διάστημα χώρισαν, με τη Νίκη να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου. Όμως η σχέση της με τον Νίκο ήταν πολύ δυνατή και το 2007 αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ. Δυο χρόνια αργότερα, απέκτησαν και το πρώτο τους μωρό. Ένα αγοράκι.

Ίλια Ίβιτς – Ελένη Πετρουλάκη



Η όμορφη γυμνάστρια, και ο πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ, είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, αλλά τελικά άντεξε στον χρόνο... Η Ελένη, που έκανε τους άντρες να παρακολουθούν μετα μανίας πρωινή γυμναστική, ζει πλέον ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Κρις Χαμπερτ – Αννίτα Ναθαναήλ



Αθλητή νυμφεύθηκε και η Αννίτα Ναθαναήλ. Η πρώην παρουσιάστρια είχε… ρέντα στον αθλητισμό. Οι περισσότεροι θυμούνται την πολύχρονη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τάρλατς, ενώ στη συνέχεια την κέρδισε το… νερό. Παντρεύτηκε τον πρώην πολίστα Κρις Χάμπερτ, με τον οποίο και απέκτησε δύο κοριτσάκια.

Δημήτρης Μάζης – Μπέτυ Μαγγίρα



Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι άλλη μια όμορφη που παντρεύτηκε αθλητή, τον πολίστα Δημήτρη Μάζη και μάλιστα περιμένουν σύντομα τον πελαργό. Η γνωστή show woman είχε… έφεση στους αθλητές, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ανατολάκη.

Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς – Αλέκα Καμηλά




Αλλά και η κολλητή φίλη της Μπέτυς και πρώην συμπαρουσιάστριά της, Αλέκα Καμηλά, παντρεύτηκε αθλητή, τον μπασκετμπολίστα, Πρένταγκ Στογιάκοβιτς και μάλιστα για χάρη του μετανάστευσε στην Αμερική. Η Αλέκα από μικρή αγαπούσε... τον αθλητισμό, υπήρξε άλτρια του ύψους, αλλά και σύντροφος του Νίκου Γκάλη.

Παναγιώτης Λιαδέλης – Σοφία Αλιμπέρτη




Ο μπασκετμπολίστας, έχει έφεση στις ωραίες γυναίκες και ιδιαίτερα στις επώνυμες! Ο γάμος του με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, ήταν πρώτο θέμα στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής. Μαζί, απέκτησαν ένα γιο. Πριν από λίγο καιρό, όμως, οι δυο τους πήραν διαζύγιο. Αμέσως μετά, ο Λιαδέλης, είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με την ηθοποιό Χριστίνα Παππά και τώρα πλέον, είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια και ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη.

Δεν έδεσε το γλυκό...




Πολλά όμως είναι και τα λαμπερά ζευγάρια, που ήταν μαζί, αλλά δεν έδεσε το γλυκό. Ανάμεσα τους είναι η σχέση του Γιώργου Σιγάλα με την Βίκυ Κουλιανού, που μετά από πολλά χρόνια δεσμού, χώρισαν. Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, παντρεύτηκε την Χριστίνα Παππά και μετά έφυγαν στην Ιταλία, όμως ο γάμος δεν κράτησε πολύ. Η σχέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με την ηθοποιό Λίνα Σακκά, απασχόλησε πολύ τον τύπο. Τα μάτιασαν όμως τα παιδιά και έτσι αυτός ο έρωτας είναι πλέον παρελθόν. Ο «Ελέ» ήταν και ένα φεγγάρι, μαζί με την επίσης ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία υπήρξε ζευγάρι και με τον μπασκετμπολίστα Καρλ Τόμας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Στις γειτονιές των δυτικών προαστίων, ακόμα συζητείται η σχέση του Μάρλον Μάξει, με το μοντέλο, Φαίη Μακρή. Τον μπασκετμπολίστα, ακόμα ακολουθεί η φήμη του πλέον «προικισμένου» αθλητή που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα...

Διεθνές στερέωμα...




Από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως, είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής και το πρώην spice girl, ερωτεύτηκαν τρελά και ακολούθησε ένας γάμος πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Μετά το γάμο, απασχόλησαν ακόμα περισσότερο τα media, με την Βικτόρια να αποκαλύπτει τα ερωτικά φετίχ του συζύγου της παγκοσμίως... Ιστορία όμως άφησε και η σχέση της Μαντόνα με τον Ντένις Ρόντμαν. Η «βασίλισσα της ποπ», είχε αποκαλύψει πως ο Ντένις δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο άντρα που πέρασε από το κρεβάτι της! Ο Ρόντμαν, πέρασε και από άλλα διάσημα κρεβάτια, όπως αυτά των Κάρμεν Ηλέκτρα και Πάμελα Άντερσον.

Love stories εποχής



Η Ρένα είναι οφσάιντ

Το 1938 και σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Ρένα Βλαχοπούλου, γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του κύπριου ποδοσφαιριστή της AEK Κώστα Βασιλείου. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν. Δύο χρόνια μετά ο γάμος τους διαλύθηκε. Σε αυτό συνέβαλε ένας άλλος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο τότε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Γιάννης Κωστόπουλος, τον οποίο η Ρένα Βλαχοπούλου παντρεύτηκε το 1942.

Ο Κούδας και η χορεύτρια


Το 1966, ο Γιώργος Κούδας συζούσε στην Αθήνα με την χορεύτρια Μαρί Μπονέ. Δυο χρόνια αργότερα, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, τελέστηκαν οι γάμοι τους, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παντελέκη. Το 1976 χώρισαν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Μπέρδεμα


Ο Μίμης Στεφανάκης το 1956, φεύγει από την Υπεροχή Εξαρχείων και μεταγράφεται στον Ολυμπιακό. Εκτός από ποδοσφαιρική καριέρα έκανε και καριέρα ηθοποιού. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Κομήτης Χάλεϊ», «Καραγκούνα», «Ο διαιτητής», «Σκότωσα για το παιδί μου», «Αθήνα ώρα 12». Στις νυχτερινές εξόδους του συνοδευόταν από την αγαπημένη του Λάουρα, διάσημη τραγουδίστρια και σοουγούμαν της εποχής. Στη συνέχεια γνωρίστηκε με την ντίβα του ελληνικού σινεμά Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία παντρεύτηκαν το 1961 και χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια.
Τη δεκαετία του 1970 η Μάρθα Καραγιάννη πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αναζητώντας ζεστασιά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου. Περπατημένος και γυναικοκατακτητής όσο ελάχιστοι, ο Μαρουσιώτης άσος, όσο καθόταν κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής τροφοδοτούσε με φωτογραφίες και ειδήσεις το κοσμικό ρεπορτάζ.

Μίμης και Βίκυ


Το πιο διάσημο ζευγάρι του ποδοσφαίρου και του τραγουδιού ήταν ο Μίμης Δομάζος και η Βίκυ Μοσχολιού. Όταν έβγαινε ο Δομάζος από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο και από τα μεγάφωνα έπαιζαν τον «Αλήτη» του Γιώργου Ζαμπέτα με τη Μοσχολιού, το θερμόμετρο ανέβαινε στα ύψη. Τις μεγάλες επιτυχίες τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού τις γλεντούσαν στο κέντρο που τραγουδούσε η Μοσχολιού, όπου σύχναζε τα περισσότερα βράδια ο «στρατηγός», χωρίς το ξενύχτι να επηρεάσει την καριέρα του. Στον γάμο τους 30.000 κόσμος έκανε κατάληψη στην εκκλησία. «Το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν το δικό μου... Δηλαδή ότι τον αγαπούσα πολύ, ήταν η πρώτη μου αγάπη, και δεν τον χαιρόμουν. Μια βδομάδα με τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο, μετά άλλη μία εβδομάδα με την Εθνική στο ξενοδοχείο, δεν προλάβαινα να τον δω...» σχολίασε αργότερα η Βίκυ Μοσχολιού μη θέλοντας να πικράνει τον καλό της ακόμη και μετά τον χωρισμό τους το 1979.

Τασος Μητρόπουλος – Έλενα Ναθαναήλ

Από τα πιο μακροχρόνια είναι το love story του Τάσου Μητρόπουλου. Ο άσος του Εθνικού και του Ολυμπιακού, έζησε έναν μοναδικό έρωτα με τη γνωστή πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Ελενα Ναθαναήλ. Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά έμειναν μαζί πολλά χρόνια. Τώρα ο Μητρόπουλος, είναι και πάλι ερωτευμένος με την Νένα Χρονοπούλου και μάλιστα σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή : sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: