Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Στέλνουν Ιτάνζ στον ΠΑΟ

http://www.sport.gr/files/news/2009-12-23/1261596002_itanz1_250x.jpg Στην αρχή της σεζόν όταν κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού βρισκόταν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, με τον κροάτη να μην πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και προτού ο Αλέξης Τζόρβας πάρει την ευκαιρία και αποδείξει ότι οι πράσινοι βρήκαν στο πρόσωπό του τον τερματοφύλακα που έψαχναν, είχε ακουστεί για πρώτη φορά το όνομα του Σαρλς Ιτάνζ.

Ο γάλλος τερματοφύλακας, εκείνη την ημέρα όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το όνομά του στο πράσινο ρεπορτάζ έκανε πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας την Καβάλα να φύγει με το 0-0 από το "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό και οι μετοχές τους ανέβηκαν κατακόρυφα.

Βέβαια, στη συνέχεια ο Τζόρβας καπάρωσε την θέση του "1" και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ασχολήθηκαν με καμία περίπτωση άλλου τερματοφύλακα.

Την Τετάρτη (23/12), ωστόσο επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα, ύστερα από δημοσίευμα του footmercato.net, που κάνει λόγο οτι οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον γκολκίπερ της Καβάλας, μαζί με κάποιες ομάδες από την Μπουντεσλίγκα.

Η πραγματικότητα, όμως λέει, ότι στο τριφύλλι δεν ψάχνουν για τερματοφύλακα τη δεδομένη μεταγραφική περίοδο, αφού προτεραιότητά τους αποτελεί μονάχα η έλευση ενός καλύτερου αμυντικού από τους υπάρχοντες στο ρόστερ της ομάδας. Αρα, θέμα με Ιτάνζ δεν παίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: