Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Η Νάπολι θέλει τον Παπασταθόπουλο!


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος... Η Νάπολι σύμφωνα με δημοσίευμα του "calciomercato", έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό της Τζένοα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Μάλιστα οι "παρτενοπέι" φέρεται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γενοβέζους. Στα 10 εκατ. το κόστος της μεταγραφής, τα 2 εκατ. θα πάνε στην ΑΕΚ!

H ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι αναζητεί λύση για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στα μετόπισθέν της. Βλέπετε διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του καμπιονάτο, έχοντας δεχθεί 24 γκολ σε 17 αγώνες. και βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του "δικεφάλου" τη λύση του προβλήματός της. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του ιταλικού πρωταθλήματος, έχει προοπτική εξέλιξης και φυσικά μεταπώλησης.

Η Τζένοα πάντως δεν πέφτει κάτω από την τιμή που προαναφέραμε (σ. σ. 10 εκατ. ευρώ) καθώς πέρσι δαπάνησε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκτός αυτού στο συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου υπάρχει όρος που δίνει στην ΑΕΚ το 20% της μεταπώλησης του (στην προκειμένη περίπτωση 2 εκατ. ευρώ)!

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τον Παπασταθόπουλο, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του εξωτερικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: