Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Στάση αναμονής...


Παραμένει το απόλυτο αφεντικό... Την Τετάρτη ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντοσιέ, έλεγε ότι η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπεν Αρφά είναι ανεπαρκής, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να ανησυχεί τους πρωταθλητές Ελλάδος, που πιστεύουν ότι οι Γάλλοι δεν πρόκειται να βρουν καλύτερη προσφορά από αυτή των "ερυθρόλευκων".

Η Μαρσέιγ κάνει παιχνίδια για να μπορέσει να αποσπάσει από τον Ολυμπιακό περισσότερα από τα οκτώ εκατομμύρια που προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" για την αγορά των δικαιωμάτων του Μπεν Αρφά, ωστόσο στο λιμάνι λένε ότι δεν θα υποκύψουν στον... εκβιασμό, αφού εκτιμούν ότι οι Γάλλοι δεν πρόκειται να βρουν καλύτερη πρόταση από αυτή των πρωταθλητών, ιδίως σε εποχή κρίσης και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στον Ολυμπιακό έχουν τη διάθεση να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή χωρίς, όμως, να ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους. Η αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου άσου δεν έχει χαθεί από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και θεωρούν ότι μπορεί να έχουν αποσπάσει το "ναι" όλων των πλευρών πριν μπει ακόμα ο νέος χρόνος.

Ακόμα και αν δεν γίνει αυτό, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμο το νέο στόχο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δείχνει διάθεση για να κάνει την υπέρβαση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέρνοντας στην ομάδα παίκτη ισάξιας αξίας με αυτή του Μπεν Αρφά. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος έχει ζητήσει νεαρό παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και παράλληλα να έχει μεταπωλιτική αξία, έτσι ώστε σε δύο τρία χρόνια να μπορεί να βγάλει κέρδος σε περίπτωση παραχώρησης του.

Από το νέο χρόνο ο Μπούτου

Ο Τρεζόρ Μπούτου αναμένεται στου Ρέντη στις πρώτες μέρες του 2010 και συγκεκριμένα μετά τις 5 Ιανουαρίου. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Κονγκολέζο άσο και μάλιστα την επόμενη βδομάδα θα υπάρχει συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού μα την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Τον 24χρονο επιθετικό τον παρακολουθούσαν στον Ολυμπιακό εδώ και δύο χρόνια και έχουν καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ινδονησία για να περάσει τις ημέρες των εορτών.

Η απόκτηση του Μπουτού δεν επηρεάζει σε τίποτα την υπόθεση του Λούα Λούα. Ο τελευταίος θα αποκτηθεί κανονικά από τους "ερυθρόλευκους" και σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: