Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν θα πέσει ο Ηρακλής»

«Δεν θα πέσει ο Ηρακλής»

Το «πέπλο μυστηρίου» που καλύπτει τη Μίκρα και την επόμενη ημέρα στα διοικητικά του Ηρακλή, συνεχίζει να υφίσταται. Δεν «διαλύθηκε» ούτε από τις χθεσινές τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δήμου Πολύκαρπου, στο «Αθλητικό Metropolis». Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, μίλησε στην εκπομπή «Παίξτε μπάλα», παίρνοντας θέση για αρκετά ζητήματα τα οποία απασχολούν αυτή την περίοδο την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Στο πιο καίριο βεβαίως θέμα, αυτό της επικείμενης αλλαγής ή της συνδιαχείρισης και συνδιοίκησης, ο Δήμος Πολύκαρπος, δεν… έδωσε κάποια είδηση. Δεν υπήρξε κάτι που να προδιαθέτει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη. Υπογράμμισε μάλιστα ότι δε γνωρίζει τις προθέσεις του Αντώνη Ρέμου. Έκανε λόγο για προσωπικούς λόγους, που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει, αλλά στη συνέχεια υπογράμμισε πως από τη στιγμή που δεν είναι αποδεκτός από τον κόσμο, φεύγει από την ομάδα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τον διώχνει ο κόσμος, αλλά δεν τον θέλει κιόλας… Από τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ξεχωρίζει επίσης η βεβαιότητά του πως η ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον υποβιβασμό, αλλά και το ότι οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν κανονικά μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως μεταφέρθηκε άλλωστε μέσω και του ρεπορτάζ.

«Ότι έχουμε πει ως τώρα, έχει γίνει»

Ο Δήμος Πολύκαρπος ρωτήθηκε αρχικά για το θέμα των πληρωμών, το πιο πρόσφατο ζήτημα που απασχολεί την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Οι παίκτες ενημερώθηκαν, ότι θα πληρωθούν ως το τέλος του χρόνου» ξεκαθάρισε για να υπογραμμίσει: «Ότι έχουμε πει, μέχρι τώρα, έχει γίνει πράξη» και να προσθέσει για τα οικονομικά: «Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες ομάδες, οικονομικά όμως πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο». Σχετικά με το θέμα της αποχώρησής του από τα κοινά της ΠΑΕ, όπως έχει ανακοινώσει και υπογραμμίσει ο ίδιος και έχει προγραμματίσει για τις 31 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Πολύκαρπος επανέλαβε ότι είχε σημειώσει στην ανακοίνωση: «Είναι προσωπικοί οι λόγοι» για να συνεχίσει: «Δεν είπαμε ότι φεύγουμε, είπα ότι φεύγω στις 31 Δεκεμβρίου, στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ».

«Βγήκε ο Γιάκομπ»

Σχετικά με τις επιλογές ποδοσφαιριστών, τις μεταγραφές του καλοκαιριού και το πόσο έχουν προσφέρει κάποιοι εξ αυτών, ο Δήμος Πολύκαρπος, υπογράμμισε ότι ένας εκ των παικτών που προσαρτήθηκαν στο «κυανόλευκο» ρόστερ το καλοκαίρι και έχει βοηθήσει την ομάδα, είναι ο Βικτοράς Γιάκομπ: «Όπως είναι λογικό κάποιες επιλογές μπορεί να βγουν, αλλά και κάποιες να μη βγουν. Ο Γιάκομπ για παράδειγμα βγήκε ως μια καλή κίνηση», για να διαφωνήσει πως πρόκειται για μεταγραφή η οποία έγινε από τον Όλεγκ Προτάσοφ: «Δεν το θεωρώ έτσι. Δεν θεωρώ ότι είναι επιλογή Προτάσοφ».

«Δεν είμαι αποδεκτός…»

Ο Δήμος Πολύκαρπος είπε αρχικά (επαναλαμβάνοντας τους «επίσημους» λόγους αποχώρησης) πως προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, όμως στην εξέλιξη της κουβέντας αναφέρθηκε στο ότι δεν είναι αποδεκτός από τον κόσμο: «Αφού δεν με θέλει ο κόσμος, δεν μπορώ να μείνω. Δεν με διώχνει ο κόσμος, αλλά δεν με θέλει. Δεν είμαι αποδεκτός» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής. Στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια συζήτηση για να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα, απάντησε: «Δεν υποχρεώνω κανέναν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι από τη στιγμή που δε με θέλει. Και εγώ θέλω το καλό της ομάδας». Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως η φυγή του θα αποτελέσει λύση για το πρόβλημα που υπάρχει, απάντησε: «Από τη στιγμή που αποτελώ ένα άτομο το οποίο δημιουργεί προβλήματα, ναι, είναι λύση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: