Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο μάνατζερ Βαγγέλης Αγγελής για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη Κούπα και εξωτερικό


Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Το Sportaction επικοινώνησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Αγγελή, ο οποίος μας εξήγησε πως επιθυμία του Έλληνα διεθνή είναι αρχικά να πάρει το πρωτάθλημα με τους «πράσινους» και εν συνεχεία να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Τέλος αποκάλυψε πως όσα ακούγονται για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο σενάρια καθώς ο Σαλπιγγίδης ψηφίζει Bundesliga και Premier League.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και ήδη οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την επίσημη πρότασή τους για ανανέωση. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και όπως αποκάλυψε στο Sportaction.gr ο μάνατζερ του, Βαγγέλης Αγγελής επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό αφού πρώτα στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Όσο αναφορά τις φήμες περί ΠΑΟΚ μας απάντησε πως είναι μόνο φήμες και τίποτα παραπάνω.

Αρχικά με τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται την περίπτωση Σαλπιγγίδη, ο κ.Αγγελής επεσήμανε: «Δεν μπορούμε να βγαίνουμε κάθε φορά να διαψεύδουμε σενάρια που ακούγονται για τον Δημήτρη. Τώρα είναι ο ΠΑΟΚ, κάποτε ήταν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ μετά θα ακουστεί για τον Άρη. Συνέχεια γίνονται τα ίδια. Αν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό θα βγούμε να μιλήσουμε επίσημα», είπε.

Εν συνεχεία αποκάλυψε πως υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό αλλά και την επιθυμία του Σαλπιγγίδη να αγωνιστεί εκεί αφού πρώτα καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό: «Επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αυτό κοιτάμε πλέον σε πρώτη φάση. Έχουμε αρκετές προτάσεις από καλά πρωταθλήματα και τις εξετάζουμε. Ο Δημήτρης πρώτα από όλα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μετά να κοιτάξει την προοπτική του εξωτερικού».

Τέλος σε ερώτηση που του κάναμε για το αν προτιμά το εξωτερικό από την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή υπογράμμισε: «Πλέον είναι σε μία ηλικία των 28χρονών που θέλει να δοκιμάσει και την τύχη του στο εξωτερικό. Δεν είναι 22 για να πεις ότι έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα προτιμά το γερμανικό και το αγγλικό. Αν δεν βρούμε πρόταση να μας καλύπτει τότε θα προσπαθήσει να μείνει στον Παναθηναϊκό». Πηγη Sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: