Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής Ηλιάδης: Δικαιούμασταν περισσότερα



Το ότι ο Ηρακλής έπρεπε να είχε πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με την Λάρισα, τόνισε ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο μέσος του «γηραιού» αναφέρθηκε στην κόντρα με τους «βυσσινί», ενώ δεν έκρυψε το ότι ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο την Καβάλα θα είναι… οριακός.
Αρχικά, ο Στέλιος Ηλιάδης, ανέφερε: «Σε έναν ακόμα αγώνα δείξαμε μαχητικότητα αλλά αυτό δεν μας δίνει βαθμούς. Το θέμα είναι ότι στο ξεκίνημα του β΄ μέρους δεχτήκαμε δυο τέρματα και σε αυτό το σημείο κρίθηκε και η αναμέτρηση. Κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά που δείχνουμε όταν μπαίνουμε στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το στοιχείο για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».
Η συνέχεια, βρήκε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του: «Είχαμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ αλλά το θέμα είναι να μην δεχόμαστε γκολ και στην συνέχεια να προσπαθούμε να γινόμαστε πιο επιθετικοί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι σύμπτωση και μέσα από την προπόνηση να το αλλάξουμε. Είναι θέμα νοοτροπίας και επιβάλλεται να αλλάξουμε κάτι σε αυτό. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν περισσότερα από αυτόν τον αγώνα τουλάχιστον την ισοπαλία».
Κλείνοντας, ο μέσος του «γηραιού», ανέφερε: «Έτσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση η επόμενη αναμέτρηση με την Καβάλα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομάδας. Θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το στοιχείο. Με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει στις επόμενες δυο εντός έδρας αναμετρήσεις να κάνουμε το απόλυτο, ώστε να ξεφύγουμε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: