Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Διπλό της Ρόμα στο Τορίνο, έξω ο Τόνι!


Μεγάλο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους η Ρόμα Η Ρόμα συνέχισε την ξέφρενη πορεία της. Οι πρωτευουσιάνοι με ήρωα τον Ρίισε που σκόραρε στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και έφερε τη διοίκηση προ των ευθυνών της για το γεγονός ότι ο Φεράρα είναι ακόμη στον πάγκο. Τραυματίστηκε ο Λούκα Τόνι.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός ξεκίνησε τον αγώνα, αλλά στο 5ο έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας και ζητώντας αλλαγή. Αυτό και έγινε, αφού έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει τους πόνους στο χτυπημένο του γόνατο. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο για να μάθουν αν είναι σοβαρός ο τραυματισμούς του αξιόλογου στράικερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Γιουβέντους ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να προσθέτει άλλο ένα γκολ στην πλούσια... συλλογή του με σουτ (η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι) στο 51ο.

Ο διαιτητής, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Δεν είχε σκοπό να αφήσει την Γιουβέντους να... αγιάσει. Στο 68ο ανακάλυψε ανατροπή του Ταντέι από τον Γκρόσο, με τον Φραντσέσκο Τότι να μην αστοχεί ισοφαρίζοντας 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε Ρίισε με κεφαλιά στο 93ο και αφού δέκα λεπτά νωρίτερα είχε αναγκάσει τον Μπουφόν να τον ανατρέψει και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Γκριγκέρα (77ο Καντρέβα), Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Γκρόσο, Σαλιχάμιτζιτς, Σισόκο, Μαρκίσιο, Ντιέγκο, Αμάουρι (91ο Παολούτσι), Ντελ Πιέρο (84ο Μάνινγκερ).
ΡΟΜΑ: Ζούλιο Σέρζιο, Κασέτι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Ρίισε, Ταντέι, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Περότα, Τόνι (8ο Τότι), Βούτσινιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: