Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Δεν πήγε τελικά στου Ρέντη ο Κόκκαλης


Μπάντοβιτς και Νινιάδης στην προπόνηση του Ολυμπιακού O Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήγε τελικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως αναμενόταν και έτσι η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία του προέδρου του. Σχήμα με τον Τοροσίδη δεξί χαφ ετοιμάζει ο Μπάντοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον «δικέφαλο» του βορρά (Κυριακή 24/1, 19:00). Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Μήτρογλου, ενώ ο Κ. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Στην αποστολή που αποσύρθηκε στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Ρέντη έχουν συμπεριληφθεί 20 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μπράβο στην άμυνα, Στολτίδης, Μαρέσκα, Οσκαρ στα χαφ, Τοροσίδης δεξιά, Ζαϊρί αριστερά και Ντιόγκο στην επίθεση είναι το πιθανότερο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: