Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Η Ομόνοια νικήτρια στο ντέρμπι


Οι παίκτες της Ομόνοιας πανηγυρίζουν ένα από τα τρία γκολ επί της  Ανόρθωσης Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε η Ομόνοια, η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" επί της Ανόρθωσης με 3-1. Με αυτή τη νίκη ξεπέρασε την αντίπαλό της και ισοβαθεί με τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση, με τον τελευταίο, όμως, να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το ντέρμπι, αλλά πριν καλά καλά προλάβει να αλλάξει την τακτική της η Ομόνοια με ένα γκολ, στο οποίο φέρει ευθύνη ο Μπεκιάι, ισοφάρισε. Μετά οι γηπεδούχοι πήραν την κάτω βόλτα... Αξίζει να σημειωθεί ότι έκαναν ντεμπούτο ο Σεϊρού για την Ανόρθωση και οι Λεάντρο και Ρενχίφο για την Ομόνοια.

Η εξέλιξη του σκορ
1-0 6' Σέντρα του Οτσόκολιτς και ο Οκκάς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

1-1 14' Με εκπληκτικό μακρινό σουτ ο Κασέκε αιφνιδιάζει τον Μπεκιάι που προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά ακούμπησε την μπάλα με τις άκρες των δακτύλων.

1-2 29' Με κοντινό πλάσε προ κενής εστίας και μετά από προσωρινό διώξιμο της μπάλας από τον Μπεκιάι ο Αλωνεύτης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

1-3 68' Ο Εφραίμ πατούσε τη γραμμή του κέντρου σε μια κάθετη μπαλιά έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΟΚΑΡΙ 90' Σουτ του Καφού χτύπησε στο δοκάρι

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάϊ, Οτσόκολιτς, Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνου, Δέλλας, Σκοπελίτης, Φόδερινχαμ (74' Μαραγκός), Σεϊρού, Οκκάς (72' Πέδρο), Ράμος (46' Καφού), Μάντζιος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Αλαμπί, Ντάβιντσον, Βέντζελ, Χαραλάμπους, Κασέκε, Παναγή, Εφραίμ (83' Λεάντρο), Χριστοφή, Αλωνεύτης (66' Μακρίδης), Κωνσταντίνου (92' Ρενχίφο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: