Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ Τεράστιος… αν ταιριάξει


Ο Μάρκους Χάισλιπ θα είναι μια τεράστια κίνηση για τον Παναθηναϊκό, αν ταιριάξει στο σχήμα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο έμπειρος τεχνικός, είχε τον νέο άσο του νταμπλούχου Ελλάδας και Πρωταθλητή Ευρώπης υπό τις οδηγίες του στην Μάλαγα και δείχνει εντυπωσιασμένος από τις ικανότητές του.
«Μπορεί εύκολα να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στη θέση 4 στην Ευρώπη. Είναι απίστευτα αθλητικός, έχει προσόντα, πολύ καλό μακρινό σουτ και μπορεί να παίξει με πλάτη στο καλάθι. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Είναι πολύ ήσυχο παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πολύ», τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «SportDay» ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει: «Αν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό, θα πρόκειται για τεράστια κίνηση. Και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Πολλοί παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έχουν αντιδράσει άσχημα προκαλώντας προβλήματα στην ομάδα, αλλά όχι ο Μάρκους και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ».
Όσο για τη συνεργασία που θα έχει ο Χάισλιπ με τον Μπατίστ; Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, αναφέρει: «Ταιριάζουν και μπορούν να παίξουν άνετα μαζί. Τα τελευταία χρόνια ο Μπατίστ έχει εξελιχθεί σε 5αρι, ενώ ο Χάισλιπ είναι 4αρι. Μαζί με τον Πέκοβιτς και τον Φώτση θα συνθέσουν μία εξαιρετική τετράδα στους ψηλούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: