Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Οριστικά εκτός ο Νίνης


Χωρίς τον Σωτήρη Νίνη στην αποστολή του ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (16:45 Νova) τον φορμαρισμένο Άρη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα ο Νίκος Νιόπλιας να μην τον συμπεριλάβει στους «εκλεκτούς» του.

Η προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα στον «Κλεάνθης Βικελίδης» περιελάμβανε ζέσταμα, handball, ταχύτητες, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, πλην των Μαχλελή και Ρουκάβινα οι οποίοι έκαναν ατομικό και του Νίνη που έκανε θεραπεία. Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδη, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλο, Μπιέρσμιρ, Δάρλα, Μαρίνο, Βύντρα, Καραγκούνη, Καρνέζη, Πετρόπουλο, Κατσουράνη, Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Κλέιτον, Σεϊταρίδης.

Βασικός ο Χριστοδουλόπουλος

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα, ο 45χρονος προπονητής προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ. «Πάμε να δώσουμε μία μάχη με μια ομάδα φορμαρισμένη και θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά για να κερδίσουμε. Όποιος παίκτης δεν αισθάνεται 100% έτοιμος θέλω να μου το πει, για να μην τον βάλω. Οσοι παίξουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα», είπε ο κ. Νιόπλιας στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση. Εκτός έμειναν οι Νίνης, Μαχλελής, Ρουκάβινα, Σιμάο (θα επιστρέψει μάλλον αύριο), Καρνέζης και Γκάμπριελ.

Δύσκολα για στόπερ

Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει κάποιον κεντρικό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που ειπώθηκε μεταξύ των κ.κ. Πατέρα και Αντωνίου. Οι «πράσινοι» έχουν τονίσει ότι θα πάρουν έναν στόπερ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα ενισχύσει αισθητά την αμυντική γραμμής της ομάδας. Το «τριφύλλι», σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», θα κάνει ακόμη μία προσπάθεια για την απόκτηση του «Κάτα» Ντίας, αν και η Χετάφε δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και μονάχα τον πουλά για περίπου 3 εκατ. ευρώ. Εν τω μεταξύ, χθες φήμες ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός μιλάει με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, η διοίκηση του «τριφυλλιού» διέψευσε τα όσα υποστήριζαν οι Γάλλοι και τόνιζαν ότι δεν τους απασχολεί ο 30χρονος αμυντικός. * Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Αν κάποια ομάδα ζητήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, τότε οι «πράσινοι» θα απαντήσουν θετικά, αφού οι αποδοκιμασίες του κόσμου οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση (αν και ο διεθνής μέσος έχει τη στήριξη των κ.κ. Πατέρα και Νιόπλια). * Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από την Ιταλία ζήτησε από τους «πράσινους» τον δανεισμό του Γιούρκα Σεϊταρίδη, βάζοντας μία σημαντική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: