Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Pregame: ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρισας


Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα ωστόσο στο δρόμο του θα βρεθεί ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς της Πυλαίας.

Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ): «Το παιχνίδι με την Ολύμπια είναι ένα από αυτά στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν άλλο στόχο εκτός από τη νίκη. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Ρόδο δεν μας επιτρέπεται κανένα άλλο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Λάρισας έχει ένα καλό ρόστερ με καλούς παίκτες. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι θα έχουμε καλή απόδοση με μεγάλη διάρκεια. Με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάντα μία ήττα δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα όπως και να έρθει αυτή. Το ότι έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, στα τελευταία δηλαδή δευτερόλεπτα, σίγουρα είναι ακόμη χειρότερο για εμάς γιατί οι παίκτες παρότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, στο τέλος δεν δικαιώθηκαν οι κόποι τους. Είναι κάτι όμως το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε».

Παναγιώτης Καυκής (ΠΑΟΚ): «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και για να κάνουμε πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, να είμαστε καλοί και προσεκτικοί στην άμυνα και να επιβάλλουμε από την αρχή του αγώνα το δικό μας ρυθμό. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί η Ολύμπια παλεύει όλα τα παιχνίδια κι από εμάς εξαρτάται να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό τον αγώνα. Ελπίζουμε και περιμένουμε ότι θα έχουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που είναι αλήθεια ότι μας έλειψαν, καθώς έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στο δικό μας κοινό, που πάντα μας δίνει ώθηση και περισσότερη ενέργεια σε κάθε αγώνα».

Γιώργος Καλαφατάκης (Ολύμπια): «Είμαι προβληματισμένος με την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα γιατί ο 2ος γύρος είναι πολύ δύσκολος και πρέπει τέτοια παιχνίδια, όπως τα προηγούμενα αλλά και τα δύο επόμενα, να τα εκμεταλλευόμαστε για τα επόμενα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την παραμονή μας».

Βασίλης Αγγελακόπουλος (Ολύμπια): «Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα από τον Κολοσσό και σίγουρα θα παλέψει περισσότερο σ’ αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα δυσκολέψει το έργο μας αλλά εμείς από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: