Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ορφανός: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του προπονητή»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα θεωρεί πως θα είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δύο αυριανών αντιπάλων, Κώστας Ορφανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. σχολίασε πως «το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις και όλα είναι ανοιχτά». «Ομάδα του προπονητή του» το σχόλιο του Κώστα Ορφανού για τον ΠΑΟΚ. «Δεν θα έχει προλάβει να βάλει τη σφραγίδα του» αυτό για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Κώστας Ορφανός που κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» και τόνισε πως «ο Ολυμπιακός έπειτα από πάρα πολλά χρόνια έχει βρεθεί σε άσχημη θέση. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανησυχήσει τον κόσμο του. Είναι λογικό μια ομάδα που παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα ανησυχεί τον κόσμο της όταν μένει με εφτά βαθμούς πίσω πριν καν μπει ο Φλεβάρης. Ο κόσμος, όμως, ανησυχεί και για το μέλλον καθώς βλέπει να μην υπάρχει σχεδιασμός».

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Ορφανό, κάνει «τεράστια προσπάθεια για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να γίνει και πάλι πρωταθλητής, όπως στο παρελθόν. Να γίνει και πάλι η ομάδα φόβητρο. Ο ΠΑΟΚ εκτιμώ πως είναι ομάδα του προπονητή του. Ο χαρακτήρας του Φερνάντο Σάντος βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν καλύτερες μονάδες αλλά δεν πιστεύω πως έχουν καλύτερο σύνολο από τον ΠΑΟΚ».

Όσο για το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ορφανός, τόνισε πως «το μόνο που μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, είναι η ψυχολογία των παικτών, ίσως και του κόσμου. Ο χαρακτήρας και η δουλειά του προπονητή φαίνεται μετά από μερικές εβδομάδες, όχι μετά από μερικές μέρες. Οπότε δεν περιμένω να δω μεγάλες αλλαγές στον Ολυμπιακό. Θυμάστε άλλωστε πως όταν ανέλαβε ο Ζίκο όλοι τον αποθέωναν μετά τις πρώτες επιτυχίες, αλλά μετά όλα αυτά ακυρώθηκαν. Ο ΠΑΟΚ λόγω άμυνας καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα και αν και αύριο παρουσιαστεί καλός στην άμυνα, δύσκολα δεν θα πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: