Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ντε Μος για Ολυμπιακό: "Με προσέγγισε άνθρωπος των Πειραιωτών"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αντ Ντε Μος!!! Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως γνωστός μάνατζερ ξεκίνησε διερευνητικές επαφές με τις δυο πλευρές, με σκοπό να διερευνήσει τις προθέσεις για πιθανή συνεργασία.

Όπως αναφέρεται, ο Ολυμπιακός μετά την απομάκρυνση του Ζίκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας προσωρινά από τον Μπάντοβιτς, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον νυν τεχνικό της Καβάλας να είναι ένας από τους υποψηφίους.

Το συμβόλαιο του 63χρονου Ολλανδού προπονητή με τους «αργοναύτες» ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν, όμως πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να ανανεωθεί για άλλα δυο χρόνια.

Ο Ντε Μος από τη μεριά του επιβεβαίωσε το ολλανδικό δημοσίευμα. «Με προσέγγισε άνθρωπος του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν όντως λήγει το συμβόλαιό μου με την Καβάλα το καλοκαίρι. Κάτι που ισχύει», ανέφερε μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

Και συνέχισε: «Αμέσως μετά με επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Καβάλας, ο οποίος είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αμέσως μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια. Η Καβάλα έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις μαζί μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Έχω το ίδιο συναίσθημα με την εποχή που ήμουν στον πάγκο της Μαλίν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: