Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μαρκόπουλος: "Να μην δώσουμε δικαιώματα"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι του Σαββάτου (27/02, 21:00) με την Καβάλα, στη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και σε αυτά που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Η Καβάλα μπορεί να μην έχει κάνει μέχρι τώρα εκτός έδρας νίκη, αλλά έχει πολύ καλό ρόστερ, είναι ομάδα που εάν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα στην Καβάλα για να αναπτύξει το δικό της παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχει δυναμώσει αρκετά, τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι το τελευταίο χρονικό διάστημα και ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο για να δεθούν μεταξύ τους. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι, όπως είχαμε στο παιχνίδι με το Μαρούσι, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα εύκολο βράδυ".

Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είχαμε αρκετά διαστήματα καλής απόδοσης στο παιχνίδι με το Μαρούσι κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε, για να δούμε και σε τι θέση θα τερματίσουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου, τόνισε: "Πιστεύω ότι μετά την λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοί μας θα έρθουν για να μας ενισχύσουν, όπως άλλωστε κάνουν και σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας. Η παρουσία του κόσμου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και όλοι μας τους θέλουμε να είναι κοντά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: