Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ανανεώνει με Ρόμα ο Ταντέι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «romagiallorossa.it.», η Ρόμα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο Ταντέι.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου με τους Ρωμαίους ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο οι πρωτευουσιάνοι ευελπιστούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του υπό τις οδηγίες του Κλαούντι Ρανιέρι φέτος.

Πάντως και η Τζένοα έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει τον πρώην άσο της Σιένα, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης προτιμάει να παραμείνει στην Ρόμα, εφόσον φυσικά του προσφερθεί ένα καλό συμβόλαιο.

Σημειώνεται ότι ο Ταντέι αποκτήθηκε από τη Ρόμα το 2005 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 130 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας στο Καμπιονάτο.

Εξάλλου, ο σύλλογος της Ρώμης, προσπαθεί να επεκτείνει τη συνεργασία του και με τον τερματοφύλακα Ζούλιο Σέρτζιο, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ταντέι. Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών, ο εκπρόσωπος του Σέρτζιο και οι άνθρωποι της Ρόμα, πρόκειται να συναντηθούν γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: