Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Κοντρέρας: «Δικαίωμα στο όνειρο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος σκέφτεται ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα, ωστόσο αυτό δεν του απαγορεύει να πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα, διότι βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά. Εμείς θα παλέψουμε για να παραμείνουμε ψηλά. Πάμε να παλέψουμε τους αγώνες που μας απομένουν και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει», ανέφερε αρχικά μιλώντας στη «Sportday».

Και συνέχισε: «Έχουμε επτά δύσκολα ματς, βλέπουμε το καθένα ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κάνουμε επτά νίκες. Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο». Όσο για το ποια είναι η βασική διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ με τον περσινό, είπε: «Φέτος κερδίζουμε τα μεγάλα ντέρμπι με τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα διατηρούμε τη σταθερότητά μας. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στην ομάδα, ενώ νομίζω ότι και το ρόστερ μας είναι πιο ισορροπημένο σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Όποιος κι αν λείψει, η ομάδα παραμένει οργανωμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: