Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μενδρινός: «Συγγνώμη από τους ''υγιείς'' οπαδούς»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε ο Κώστας Μενδρινός με δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, για τη χειρονομία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη μόνο από τους υγιείς φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα αν πιστεύουν ότι με τη χειρονομία αυτή τους μείωσα», τόνισε και συνέχισε: Επειδή πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές ξέρουμε καλά ότι όταν μας βρίζουν την μάνα η οποία δεν είναι εν ζωή βγαίνουμε εκτός εαυτού», δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μενδρινού:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη μόνο από τους υγιείς φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα αν πιστεύουν ότι με την χειρονομία αυτή τους μείωσα.
Η συγκεκριμένη χειρονομία που έκανα απευθύνονταν αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι οποίοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα σκόπιμα μου έβριζαν την μάνα η οποία δεν βρίσκεται στην ζωή. Επειδή πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές ξέρουμε καλά ότι όταν μας βρίζουν την μάνα η οποία δεν είναι εν ζωή βγαίνουμε εκτός εαυτού.

Όσο για την αγωνιστική κατάσταση πιστεύω ότι κάθε φορά που μπαίνω στο παιχνίδι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο όσο αυτό είναι δυνατόν καθώς οι συνθήκες που προπονούμαστε καθημερινά είναι κάκιστες. Δίνουμε μάχη κάθε μέρα ώστε να είμαστε υγιής και να μπαίνουμε στο γήπεδο χωρίς σωματικά προβλήματα.

Προς τιμήν των ανθρώπων των Ιωαννίνων οι οποίοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα με ανάγκασαν με τον τρόπο τους να απορρίψω προτάσεις μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και να έρθω στον ΠΑΣ Γιάννινα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ώστε η ομάδα να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο, από το να παλεύει για την σωτηρία της.

Το έργο αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν μπορούμε να προπονηθούμε σωστά όπως αρμόζει σε ομάδα Super League. Θέλω και πάλι να ζητήσω συγνώμη σε όσους αναγνωρίζουν αυτή την προσπάθεια μας και μόνο. Δεν ζητάω συγνώμη σε αυτούς που μας υποτιμούν, μας απαξιώνουν και μας συμπεριφέρονται σαν «σκουπίδια». Το θέμα από εμένα θεωρείται λήξαν και θα κάνω αυτό που έκανα πάντα στην ζωή μου, μαζί με την ψυχή μου στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: