Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΑΓΓΛΙΑ - “Όχι” από Γ. Μπριτζ, λόγω Τέρι!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μεγάλο αντίκτυπο στη ομάδα της Αγγλίας, έχει το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Τζόν Τέρι και τον Γουέιν Μπριτζ. Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο αμυντικός της Τσέλσι, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την σύντροφο του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Βανέσα Περονσέλ, ο δεύτερος, αρνήθηκε την κλήση του στην Εθνική ομάδα!

Οι δικηγόροι του, γνωστοποίησαν σήμερα αυτήν του την απόφαση, τονίζοντας πως η παρουσία του στην Εθνική ομάδα, στο πλευρό του ανθρώπου με τον οποίο τον απατούσε η μητέρα του παιδιού του, θα ήταν ανυπόφορη και δυνητικά διασπαστική για την ομάδα.

“Σκέφτηκα για πολύ καιρό τη θέση μου στην Εθνική Αγγλίας μετά τα τελευταία γεγονότα. Ανέκαθεν ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι με το εθνόσημο, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως πιστεύω πως η θέση μου στην ομάδα θα ήταν ανυπόφορη και δυνητικά διασπαστική. Μετά λύπης μου, για το συμφέρον της ομάδας και για να αποφευχθεί ο αποπροσανατολισμός της, αποφάσισα να μη θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της εθνικής. Ήδη ενημέρωσα την τεχνική ηγεσία και εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο”, αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Φάμπιο Καπέλο, είναι σε τρομερά δύσκολη θέση, μιας και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άσλεϊ Κόουλ χάνει και τη δεύτερη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι πιθανές επιλογές του για τη θέση είναι ο Λέιτον Μπέινς της Έβερτον και ο ο Στίβεν Γουόρνοκ της Άστον Βίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: