Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτηματικό για Λέκι

Ερωτηματικό για Λέκι

Αντίστροφη μέτρηση… Δύο ημέρες μετρούν ακόμη στον Ηρακλή για το ντέρμπι της Κυριακής. Ένα παιχνίδι που πέραν των γνωστών ιδιαιτεροτήτων εξαιτίας του τοπικού χαρακτήρα, αποτελεί ακόμη μια «μάχη επιβίωσης» για τον Ημίθεο. Χθες έγινε ακόμη ένα βήμα μπροστά όσον αφορά στην προετοιμασία, με το μεγάλο ερωτηματικό να ακούει στο όνομα του Ματίας Εμάνουελ Λέκι…
Στις 11:00 το πρωί συνέχισε χθες την προετοιμασία του για το ντέρμπι ο Ηρακλής. Το κλίμα παρέμεινε ανεπηρέαστο από την αποχή της Τετάρτης. Σαν να μην έγινε ποτέ. Βέβαια το μήνυμα που ήθελαν οι παίκτες το έστειλαν. Η προπόνηση πάντως δεν επηρεάστηκε από την όλη κατάσταση και συνεχίστηκε δίχως να αφήνει κάποιο «στίγμα» η απόφαση της Τετάρτης. Μάλιστα, όσοι την παρακολούθησαν, είδαν ότι υπήρχε διάθεση από την πλευρά των παικτών, που καλούνται να κερδίσουν το απόγευμα της Κυριακής.

Συνεχίζει με ενοχλήσεις ο Αργεντινός

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ερωτηματικό αυτή τη στιγμή για τον Ηρακλή και τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, ακούει στο όνομα του Ματίας Λέκι. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων» συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Μπορεί να προπονήθηκε κανονικά στις αρχές της εβδομάδας, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ως εκ τούτου η παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που υπάρχει και ο Λέκι να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Χωρίς ανησυχία για Γιάκομπ

Μετά τον αγώνα με την Καβάλα είχε να αντιμετωπίσει ένα μικροπρόβλημα. Δεν επρόκειτο για κάτι σπουδαίο. Μπήκε και προπονήθηκε κανονικά. Ο Βικτοράς Γιάκομπ, δέχθηκε όμως και χθες ένα χτύπημα στην προπόνηση της ομάδας και αποχώρησε προληπτικά. Το θετικό για τον Ρουμάνο επιθετικό, είναι το γεγονός πως αυτό το χτύπημα δεν εμπνέει ανησυχία. Ο υψηλόσωμος φορ δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, υπέστη κάκωση, αλλά στο ιατρικό τιμ του Ηρακλή είναι καθησυχαστικοί, υπογραμμίζοντας πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του.

Έτοιμοι «Πέρπε», Τούμα, Παπαστεριανός

Στη χθεσινή προπόνηση υπήρξαν και θετικές ειδήσεις όσον αφορά στους τραυματίες. Οι Μανόλης Παπαστεριανός και Σαρμπέλ Τούμα, πέρασαν σε πλήρεις ρυθμούς. Η μυϊκή επιβάρυνση που αισθάνθηκε ο πρώτος, υποχώρησε, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου, η ίωση που τον κατέβαλε, ξεπεράστηκε επιτυχώς. Επίσης σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων βρίσκεται πλέον και ο Μπάμπης Περπερίδης.

«Οκ» με Ριμόλντι, Γκαρσία

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν στη διάθεση τους, τα δελτία των Ριμόλντι και Γκαρσία. Αμφότεροι, επομένως, μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή για το ματς της Κυριακής. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με την περίπτωση του Καρλίνιος, που οι «κυανόλευκοι» συναντούν προβλήματα με την μπλε κάρτα του παίκτη. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε σταλεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τιμωρημένος ο Κονέ

Από εκεί και πέρα, ο Σλοβάκος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κονέ. Ο Κωφίδης είχε αποφασίσει να εκτίσει την ποινή του στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και έτσι θα απουσιάσει. Δεν υπολογίζεται.

Ικανοποίηση για Κομπαγιάσι

Είναι γεγονός, ότι ο Ιάπωνας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο χθεσινό φύλλο. Ανεβάζει ρυθμούς και σίγουρα θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα. Δεν είναι υπερβολή, είναι μία πραγματικότητα, με δεδομένο ότι ο Μιλάνο δεν τα πήγε πολύ καλά το Σάββατο. Σαφώς, ο Ιάπωνας θα είναι μια επιλογή για το βασικό σχήμα… Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: