Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Δερμιτζάκης: "Θετικό αποτέλεσμα με Αρη"


Ο Δερμιτζάκης στον πάγκο του Διαγόρα Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής. Ο τεχνικός ηγέτης των πρασίνων της Κομοτηνής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νικηφόρο ματς με τον Εργοτέλη αλλά και το δύσκολο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Αρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η ομάδα απέναντι στον Εργοτέλη παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να συνδυάσει την καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους πρώτους βαθμούς της νίκης. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές είχαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε και στο τέλος να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που είχαν πρόβλημα τραυματισμού όπως ο Αρσενίεβιτς που πέτυχε και το γκολ της νίκης.

Αυτό έγινε για δεύτερη φορά καθώς όπως και στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη που είχε μπει ο Παπουλής και είχε καταφέρει να μας δώσει επιπλέον ώθηση αλλά και να πετύχει το γκολ της νίκης. Αυτό δείχνει και την νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίχτες που έρχονται από τον πάγκο. Αυτό που θέλω να επισημάνω πως μετά την επίτευξη του 3ου τέρματος ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και όλα τα άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος το πανηγύρισαν αγκαλιά. Αυτό δείχνει το δέσιμο που υπάρχει.

Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Αρη αυτό έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο με πολύ καλό ρόστερ και επιθετικούς προσανατολισμούς. Πολλές φορές ομάδες που αντιμετωπίζουν αντιπάλους που βρίσκονται σε χαμηλότερη θέση δεν δείχνουν την απαραίτητη προσοχή. Εμείς από την πλευρά επιζητούμε το θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο".

Για τους τραυματίες ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέφερε: "Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 τραυματίες ο Κασάρ και ο Τζόκιτς. Αντίθετα επανέρχεται ο Ολίσε που δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς πρόκειται για έναν παίχτη με ποιότητα αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Τέλος ο προπονητής του Πανθρακικού αναφέρθηκε και στο θέμα του αθλητικού κέντρου της ομάδας: "Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πριν λίγες μέρες το αθλητικό κέντρο που δημιουργεί η ομάδα. Εμεινα εντυπωσιασμένος από αυτό που δημιουργεί η Διοίκηση της ομάδας και δείχνει την δυναμική της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: