Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κοβαλέφκι: «Ποια διοίκηση;»


Χειμαρρώδης ήταν με δηλώσεις του σε πολωνικό Μέσο ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή, Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, ο οποίος χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ, ανύπαρκτη την διοίκηση του «Γηραιού». Ο Πολωνός πορτιέρο μίλησε στην ιστοσελίδα «Onet.pl sport» και αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας, επειδή οι παίκτες ήταν απλήρωτοι.
«Να ξεκινήσω λέγοντας πως παρόλα όσα έγιναν κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμα μου στην Ελλάδα. Όλα έδειχναν διαφορετικά απ΄ ότι στο ξεκίνημα. Άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και η κατάσταση έγινε άρρωστη, γιατί αντί πριν τα ματς να σκεφτόμαστε τον αγώνα, συζητούσαμε πότε και αν θα πληρωθούμε.
Έτσι αποφάσισα πως όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρέπει να κάνω κάτι. Οι καριέρες δεν κρατάνε για πάντα. Δεν το παίζω καλός Σαμαρείτης, όμως σκέφτομαι την οικογένεια μου στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση για εμένα και όχι επάγγελμα και δεν μπορώ να αποδώσω σε άσχημες συνθήκες. Εξάλλου το πρόβλημα με τα λεφτά δεν επηρέασε μόνο εμένα, αλλά όλους τους πρώην συμπαίκτες μου», είπε αρχικά.
«Προσπάθησα να έχω επαφή με την διοίκηση, όμως το θέμα ήταν με ποιον να πρωτομιλήσω γιατί δεν έβρισκες κανένα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέμος, είναι πολυάσχολος άνθρωπος, καθώς είναι τραγουδιστής.
Όσο αφορά τον διευθυντή ποδοσφαίρου; Πιο συχνά τον έβλεπες σε τηλεοπτικές εκπομπές, παρά στο γραφείο του! Είχα την εντύπωση ότι η ομάδα ήταν ακέφαλη! Έτσι ήταν και στα παιχνίδια, είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε κανείς δεν ενδιαφερόταν», συνέχισε ενώ αποκάλυψε και πώς έλυσε το συμβόλαιό του: «Όλα έγιναν σε ωραίο κλίμα. Δια μαγείας, μέσα σε τρεις ώρες βρέθηκαν άνθρωποι από την διοίκηση και συμφωνήσαμε. Ο σύλλογος μου υποσχέθηκε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα με έχει εξοφλήσει, ελπίζω να συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: