Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Aρσάβιν: "Χορεύουμε γυμνοί στα αποδυτήρια"


Ο Αντρέι Αρσάβιν πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ του κόντρα στη  Λίβερπουλ Ο Αντρέι Αρσάβιν είναι η χαρά του κάθε δημοσιογράφου. Ο Ρώσος μέσος της Αρσεναλ σε πολλές από τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, έχει δώσει άφθονα θέματα για συζήτηση. Στην πιο πρόσφατη, αποκάλυψε ότι οι "κανονιέρηδες" χορεύουν γυμνοί στα αποδυτήρια.

Πάρτε μία... γεύση από το τελευταίο του "κατόρθωμα":

-Ποιος είναι ο καλύτερος στις προπονήσεις; "Νομίζω ότι είναι ο Αλμούνια. Αν και όλοι οι τερματοφύλακες μας κάνουν έξτρα δουλειά, τόσο πριν, όσο και μετά την προπόνηση".

-Ποιος είναι ο "σκληρός". της παρέας; "Σίγουρα ο Σολ Κάμπελ. Εγώ είμαι 60 κιλά και αυτός περίπου... 120. Είναι ο διπλάσιος από μένα".

-Ποιος είναι ο πιο αργός; "Πειράζω συνέχεια τον Σεσκ (σ.σ. Φάμπρεγκας) ότι είναι αυτός! Όταν του δίνω την μπάλα και δεν την προλαβαίνει, του φωνάζω �σε ρε, είσαι πολύ αργός� Πιθανότατα, βέβαια, δεν είναι, αλλά δεν έχει σημασία, εγώ θα συνεχίσω να του το λέω".

-Ποιος είναι ο πιο αστείος; "Ο Εμπουέ. Κάθε πρωί που τον βλέπω, έχει ένα χαμόγελο στο στόμα! Έχει τόση ενέργεια για να κάνει οτιδήποτε, δεν σταματάει ποτέ".

-Ποιος είναι ο πιο έξυπνος; "Ο Μικαέλ Σιλβέστρ. Είναι -και φαίνεται- πολύ έξυπνος".

-Ποιος αργεί περισσότερο στο ντους; "Υπάρχει κάποιος, αλλά δεν θέλω να το πω. Πρέπει, ε; Εντάξει, ο Τζακ Γουίλσιρ".

-Ποια είναι η καλύτερη συνήθεια που έχετε; "Τραγουδάμε πάντα όλοι μαζί! Στο προηγούμενο παιχνίδι, μάλιστα, προκαλούσαμε τον Σολ Κάμπελ, λόγω της επιστροφής του, να ανέβει σε μια καρέκλα και να τραγουδήσει, αλλά δεν το έκανε".

-Ποιος είναι ο καλύτερος χορευτής; "Ο Εμπουέ και ο Σανιά. Χορεύουμε συχνά στα αποδυτήρια -και μάλιστα οι περισσότεροι το κάνουμε γυμνοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: