Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Εκτός αποστολής ο Μαντούκα


Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη ο Γκουστάβο  Μαντούκα Οριστικά εκτός αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη, τέθηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Σεμπάστιαν Σάχα. Τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενδεκάδα. Έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Οριστικά χωρίς τον Γκουστάβο Μαντούκα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Ξάνθη, το Σάββατο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα και την Πέμπτη να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Έτσι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική. Εκτός έμεινε και ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος έκανε θεραπεία και συνέχισε με ασκήσεις χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιεί τα χέρια του.

Αναλυτικά την αποστολή του αγώνα, που ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, αποτελούν οι Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Αραούχο, Καράμπελας, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Χέρσι, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Σκόκο. Εκτός έμειναν οι Αλεξόπουλος, Ενσαλίβα, Ρίκκα, Aρτσε, Γιαχάγια και ο τιμωρημένος Γιάχιτς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει ο προπονητής της ΑΕΚ, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Σάχα λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Αραμπατζή. Οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ζεράλδο Aλβες θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Νίκο Γεωργέα από αριστερά και Κάρλος Αραούχο από δεξιά. Στον άξονα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Παντελής Καφές, με έναν εκ των Ρότζερ Γκερέιρο ή Γρηγόρη Μάκο, ενώ πίσω από τον Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Νάτσο Σκόκο, Ράφικ Τζεμπούρ και Λεονάρντο.

Από εκεί και πέρα, στα ευχάριστα τώρα, ο Κρίστιαν Νέμεθ, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ, θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα και από Δευτέρα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Παράλληλα οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Σάββας Γκέντζογλου θα ενσωματωθούν την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη στην Εθνική Ελπίδων, για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: