Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Πανθρακικός Ανακοίνωση και αποστολή


Οι ιθύνοντες του Πανθρακικού συνεχίζοντας την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας στην προσπάθειά τους να τη βοηθήσουν ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που φαίνεται δύσκολο, προχώρησαν στην απόκτηση του Περικλή Μπουσινάκη. Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τον σύλλογο της Κομοτηνής. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Περικλή Μπουσινάκη με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους».
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 με τον οποίο όμως δεν πραγματοποιεί κάποια εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία. Ακολουθούν Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Αθηνών με τους οποίους συμμετέχει στα πρωταθλήματα Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Το 2006-2007 κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μετακομίζει στην Δανία και συγκεκριμένα στην AB Copenhagen. Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με την φανέλα του Παναιτωλικού και στην συνέχεια Κέρκυρα και Εθνικός στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μπουσινάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε «Είμαι χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Όλο αυτό το διάστημα προπονούμαι με την ομάδα του Πανθρακικού και έχω διαπιστώσει πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση αλλά και τους προπονητές της ομάδας για την επιλογή που πραγματοποίησαν και πως θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».
Σχετικά με τα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της προπόνησης το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον νεοαποκτηθέντα Μπουσινάκη. Αναλυτικά στη διάθεσή του τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αρσενίεβιτς, Ολίσε, Ρόκα, Σακελλαρίου, Αργυρίου, Κανωτίδης, Μπαχαρίδης, Μαρσέλο, Βρονταράς, Καζάκης, Χαριτωνίδης, Ρομπέρ, Παπουλής, Μπέλεκ, Μπουσινάκης, Ματεντζίδης, Παπαδόπουλος, Ιασωνίδης και Λόπεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: