Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Φερνάντες: "Μάθημα η ήττα από την ΑΕΚ"


Ο Φερναντές μαρκάρει τον Σκόκο Δεν ήταν λίγο�Περίπου δυόμισι μήνες πέρασαν από την τελευταία του εμφάνιση στο γήπεδο. Τόσο χρειάστηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Φερνάντες είχε τραυματιστεί τον Δεκέμβριο και επέστρεψε στο παιχνίδι Κυπέλλου όπου αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

«Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα για 90′ στο παιχνίδι της Κυριακής. Για να φτάσω όμως στο επιθυμητό αποτέλεσμα από πλευρά φυσικής κατάστασης θέλω ακόμη χρόνο. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη και πάλι του προπονητή μου. Θεωρώ ότι σύντομα θα βρω και πάλι τον καλό παλιό μου εαυτό», αναφέρει για την επάνοδό του.

Το κύπελλο «τρέχει», το πρωτάθλημα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ο ’ρη διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι-οφ. Οδεύει για την αναμέτρηση με τη Λάρισα, αφήνοντας πίσω την ήττα από την ΑΕΚ: «Επιστρέψαμε χωρίς να έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάτι από την Αθήνα και πλέον κοιτάμε την συνέχεια, η οποία είναι πολύ σημαντική και εξίσου δύσκολη. Αρχικά βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα, στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή, μιας και ο αντίπαλος καίγετε για βαθμούς. Ωστόσο, ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Το θετικό είναι ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι θα κοιτάξουμε την συνέχεια».

Και ο Φερνάντες είπε ακόμη: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα στην Αθήνα. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίς και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Αγωνιστικά, θεωρώ, ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά όταν δεν δημιουργείς τις ευκαιρίες σου γκολ δεν μπορείς να ζητάς και τη νίκη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο τρόπος που χάσαμε θα μας γίνει ένα καλό μάθημα για την συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: